La indicació geogràfica Vi de la Terra Mallorca reivindica l’aportació que fan al sector des de tots els àmbits de la producció
La indicació geogràfica Vi de la Terra Mallorca reivindica l’aportació que fan al sector des de tots els àmbits de la producció
L’esdeveniment gastronòmic efímer tindrà lloc entre el 19 i el 27
És gratuït i obert a tothom, tan sols cal enviar una fotografia
Un grup de científics ha dissenyat un sistema de puntuació que quantifica
De copes/Peix i mariscCarrer de la Fàbrica, 30Palma/Santa CatalinaCelebracions i grups971 57 71 54www.patronlunares.com20-30 euros[:ca]Dilluns tancat
El restaurant Aquarium Port de Ciutadella ofereix una cuina variada amb el peix i els arrossos com a
TapesCarrer Blanquerna, 54Palma/s'Escorxador971 29 59 48Tant per dinar com per sopar, en Toni us atendrà en
Cuina catalanaCarretera de Tuixent S/N, a 1Km del poble de la Coma, La Coma i la
Cuina selecta amb Gerhard Schwaiger, al restaurant ubicat a l'àtic del centre Son Moix de Palma.
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions