El seu plat, elaborat amb espàrec blanc, gamba vermella, salsa de mantega torrada i yuzu ha sorprès el jurat
El seu plat, elaborat amb espàrec blanc, gamba vermella, salsa de mantega torrada i yuzu ha sorprès el jurat
Més de quatre-centes persones no es varen voler perdre aquest esdeveniment
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu
Pepe Müller acaba de publicar la seva primera obra literària, en parlam
PamboliCarrer de la Constitució, s/nMontuïri/Pla971 64 60 496-12 euros[:ca]Obert de dimarts a diumenge[:en]Open Tuesday to SundayConegut
Al restaurant Taberna del Bao hi trobareu peix i marisc fresc. Un espai on gaudir d'uns
Una gran barra de marbre blanc de 16 metres de llargària i una cuina variada a base de
TapesCarrer de Jaume Vidal Alcover, 5Palma/s'EscorxadorRomàntic682 69 39 4412-18 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to
El restaurant Quadrat de Palma ofereix una carta suculenta amb els cuiners Àlvar Albaladejo i Carles Forteza. El producte local és
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.