Porkades

El denominador comú és que són fetes amb carn de porc negre de Mallorca

Cantina Panzá

Cuina selecta/TapesCarrer de Sant Jaume, 22 Centre/Mallorca/PalmaMenú del dia871 551 818cantinapanza.es[:ca]Obert de dilluns a diumenge. [:en]Open

Restaurant Hostal Vell

Cuina catalanaCarrer Major, 10, 25700 La Seu d'Urgell, LleidaAnserall/Catalunya973 360 660www.hostalvell.com25 euros[:ca]De 13 a 16h; de

Espaguetis amb tinta de sípia

/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta

Paella fàcil

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.

Arròs a la cassola

Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el

Oli de ceps

En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a