La cita anual s'ha celebrat a la tafona de Son Mesquidassa
La cita anual s'ha celebrat a la tafona de Son Mesquidassa
Es Pil·larí n'acollirà la vuitena edició dia 28 d'abril
El guanyador ha denunciat que les oportunitats comercials i els requisits de
La cita tendrà lloc a Palma, al restaurant Cuit, del xef Miquel
El Celler Can Font de Sineu és un dels restaurants més antics del municipi.
El restaurant Voro es troba a l'hotel Park Hyatt Mallorca, a Canyamel (Capdepera) i ha rebut l'estrella
Crta. Palma - Andratx, s/n. PalmanovaCalvià/Mallorca/TramuntanaMenú del dia971 597 300cafesbotiga.amadipesment.org/cafe-palmanova/el-cafe-botiga/10-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from
Cuina mallorquina/TapesAvinguda Argentina, 34Es Fortí/PalmaMenú del dia971 45 01 5515-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday
El restaurant el Gallego de Palma és una de les fondes més populars de Palma. Es
Primer de tot heu de preparar el farciment: netejau les maduixes i deixau-les degotar dins un colador. Eliminau-ne els capolls i feis-ne
Els robiols són unes de les postres típiques de Pasqua.
Per fer la pasta hem de mesclar els ingredients dins un bol
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d'ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura
Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra
Tallau la freixura en trossos petits (va millor amb unes tisores que amb un ganivet).
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...