L'empresa organitzava esdeveniments gastronòmics il·legals en què venien com a productes propis i ecològics aliments adquirits en grans superfícies
L'empresa organitzava esdeveniments gastronòmics il·legals en què venien com a productes propis i ecològics aliments adquirits en grans superfícies
L’esdeveniment gastronòmic efímer tindrà lloc entre el 19 i el 27
És l'únic de les Illes Balears amb dues estrelles Michelin i dos
La indicació geogràfica Vi de la Terra Mallorca reivindica l’aportació que fan
Arrosseria/Cuina selectaAvinguda almirant Riera Alemany, 27Andratx/Mallorca/Port d'Andratx/TramuntanaCelebracions i grups/Romàntic971 67 12 6135-50 euros[:ca]Obert de dilluns a
Cuina mallorquinaCtra. de Santa Margalida, 25Pla/SineuCelebracions i grups971 85 51 16molidenpau.es20-30 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday[:es]Lunes cerradoEl
Cuina mallorquinaCarrer de Manacor, 27Aragó/Palma971 46 23 5920-30 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to SaturdayRestaurant
L'any 2017 va ser guardonat amb el Premi Pastisser de l'Any 2016 per l'Associació de Periodistes
Aquest és un dels restaurants on millor es menja de la zona de Santanyí, a Mallorca, gràcies a
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.