Com a novetat, el restaurant El Náutico oferirà unes jornades de cuina tradicional gallega
Com a novetat, el restaurant El Náutico oferirà unes jornades de cuina tradicional gallega
Es Pil·larí n'acollirà la vuitena edició dia 28 d'abril
El cuiner de Can Simoneta va rebre, el març, el primer premi
La cita tendrà lloc a Palma, al restaurant Cuit, del xef Miquel
El restaurant Cor Barra i Taula de Palma és l'aposta del cuiner Santi Taura per oferir els plats més populars de la
Cuina catalanaMas Colomer, s/n, 17176 Sant Esteve d'en Bas, Girona, EspanyaCatalunya/Sant Esteve d'en Bas (Vall d'en
TapesCarrer Pintor Fortuny, 14Catalunya/Molins de Rei635 65 23 85[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday [:es]Lunes cerrado [:de]Geschlossen: Montags
Cuina creativa/Cuina selectaCamí de l’Àguila, km 3,7Llucmajor/Mallorca/MigjornCelebracions i grups/Romàntic971 660 528www.bennocpetithotel.com25-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]
Cuina creativa/TapesCarrer de Can Fortuny, 5Centre/PalmaRomàntic971 21 49 0512-20 euros[:ca]Obert de dimarts a dissabte[:en]Open from Tuesday
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en
Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat
Tallar una fulla de massa filo en 2 tires. En una tira de massa filo pintada amb mantega, posar melmelada de maduixa
Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes
Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb