Restaurant Sant Miquel

Cuina catalanaMas Colomer, s/n, 17176 Sant Esteve d'en Bas, Girona, EspanyaCatalunya/Sant Esteve d'en Bas (Vall d'en

La Bodegueta Vella

TapesCarrer Pintor Fortuny, 14Catalunya/Molins de Rei635 65 23 85[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday [:es]Lunes cerrado [:de]Geschlossen: Montags

Hotel Restaurant Bennoc Llucmajor

Cuina creativa/Cuina selectaCamí de l’Àguila, km 3,7Llucmajor/Mallorca/MigjornCelebracions i grups/Romàntic971 660 528www.bennocpetithotel.com25-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]

Las Olas

Cuina creativa/TapesCarrer de Can Fortuny, 5Centre/PalmaRomàntic971 21 49 0512-20 euros[:ca]Obert de dimarts a dissabte[:en]Open from Tuesday

Polo de menta i xocolata

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en

Tòfones

Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat

Cor de drac

Tallar una fulla de massa filo en 2 tires. En una tira de massa filo pintada amb mantega, posar melmelada de maduixa

Tapa de pinya amb brie

Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.

Llit de dama

Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb