Des del 1945, Espècies Crespí dóna gust al menjar. Són especialistes en herbes aromàtiques, infusions i condiments. Us passegen per la cultura gastronòmica més tradicional i més contemporània i, també més internacional, amb els combinats d’espècies ‘Sabores del Mundo’.

CONDIMENTS DESTACATS

Pebre tap de cortí

És un dels productes estrella. És el pebre tradicional que s’usa per fer la sobrassada. Espècies Crespí té plantacions a Manacor, Pollença, Inca i Felanitx. A la fàbrica del Polígon de Son Castelló netegen, assequen, trossegen i molen el pebre de tap de cortí, arribat directament del camp. Després s’envasa. És una producció ecològica molt apreciada per cuinar.

4 espècies

És un preparat ideal per a l’arròs brut i per preparar brou. Combina les espècies següents: pebre bo, clau, pebre de Jamaica, canyella i nou moscada.

Curri

Hi ha una gran varietat de curris a Espècies Crespí:

  • Curri London: més europeitzat
  • Curri India: el més originària
  • Curri verd: dóna un color diferent als plats
  • Curri de vi: amb llavor i popa de raïm
  • Curri lemon: amb un toc de llimona

I a més, tot el que necessitau per condimentar les vostres creacions culinàries:

anís, safrà, canyella, cardamom, coriandre, clau, all, caiena, comí, nou moscada, orenga, moraduix, pebre bo i molt més.

PLANTES MEDICINALS

Tenen tot tipus d’herbes i plantes per a remeis casolans: Flor de taronger, cua de cavall, llorer, herballuïsa, regalim, menta, farigola, etc.

TE I INFUSIONS


Té Amo
és  una selecció de tes de diferents continents per assaborir diferents cultures i indrets del món. Són tes orgànics ja que segueixen les pautes del cultiu biològic controlat (KBA), sense adobs ni pesticides químics.

Hi ha més de 3.000 varietats arreu del planeta. Segons el clima, el mètode de sembra i l’elaboració es poden agrupar en 5 categories:

    • Te blanc
    • Te vermell
    • Te verd
    • Te negre
    • Te oolong

També hi ha el te rooibos que no té cafeïna ni teïna, i els tes aromatitzats, que tenen fruites deshidratades, herbes medicinals o espècies.

PETIT I GRAN CONSUMIDOR

Atenen les necessitats del sector de la restauració i hoteleria.

També responen les demandes del consumidor particular, amb bosses petites de fècula de patata (per fer quartos), budells per fer les sobrassades, detalls per ensumar, condimentar i regalar, i molt més.

Botigues i localització

Fàbrica i magatzem
Polígon de Son Castelló
Gremi Boters, 37. Palma
Telèfon: 971 43 27 70
Horari:
De dilluns a dijous: de 8 a 18 h
Divendres: de 8 a 15 h

Mercat d’Inca
Plaça del Mercat, 4. Inca
Telèfon: 971 88 33 07
Horari: De dilluns a dijous: de 8 a 14 h Divendres i dissabte: de 8 a 14.30 h

Mercat de Santa Catalina    Plaça Navegació, s/n, parades 56 i 57. Palma
Telèfon: 971 73 80 85 Horari: De dilluns a dijous: de 8 a 14 h Divendres i dissabte: de 8 a 14.30 h

Botiga del carrer Sindicat
Carrer Sindicat, 64. Palma
Telèfon: 971 71 56 40
Horari:
De dilluns a dissabte: de 9.30 a 13.30 i de 17 a 20.30 h

Mercat de l’Olivar
Pl. Rosselló, locals 116 i 117. Palma Telèfon: 971 72 06 37 Horari: De dilluns a dijous: de 8 a 14 h Div. i dissabte: de 8 a 14.30 h

Visualitza el mapa complet