El crític gastronòmic recull un centenar d’establiments de l’illa

El celler Binifadet, ubicat en el municipi de Sant Lluís, ha acollit la presentació del llibre Guía de los 100 mejores restaurantes de Menorca, elaborada pel crític gastronòmic Borja Matoses. Es tracta d’una publicació de 170 pàgines amb descripcions i qualificacions dels que per a Matoses són els millors fondes de l’illa. L’obra val 6 euros i es pot adquirir a les llibreries i restaurants de Menorca.

L’acte va comptar amb la presència de Quique Dacosta, cuiner amb 3 estrelles Michelin amb el seu restaurant de Dénia (Alacant). Borja Matoses i Quique Dacosta foren els protagonistes d’un interessant col·loqui sobre els diferents aspectes de la gastronomia i sobre què es cou culinàriament parlant a l’illa de Menorca.

La cita, organitzada pel diari Menorca, va comptar amb una àmplia representació del sector de la gastronomia de l’illa, que també va participar activament en el col·loqui.