El premi es va lliurar a la Diada d’Agricultura Ecològica de Porreres

El formatge Cabrer ha estat triat com a Producte Ecològic de l’Any 2018. Així ho va decidir el jurat en el marc de la Diada d’Agricultura Ecològica de Porreres, celebrada diumenge dia 22 d’abril.

El jurat n’ha varlorat la qualitat del producte i la presentació, disseny,. El formatge està elaborat per la Formatgeria es Pinaró de ses Monges, un projecte recent que ha començat una parella jove, que està posant en marxa un interessant projecte agroecològic amb 30 cabres i pastures de garriga.

Els encarregats de fer-lo són Maria Francisca Sitges i  Miquel Villalonga, que munyen i formatgen la llet cada dia. Cabrer és un formatge curat, 100% de cabra murciana que es fa a Son Macià. Varen començar el mes de febrer de 2018 i d’aquí 2-3 setmanes esperen presentar el formatge de cabrar blau Herbacol, que es com s’anomena de forma popular a Mallorca, la flor de card, que s’usa com a ingredient natural per fer fermentar la llet.

Si en voleu comprar, ho podeu fer a: formatgesespinarodesesmonges [arrova] gmail [punt] com