Diumenge vespre se celebra la primera edició de la Jornada Gastronòmica dedicada a la Carn de Bou Mallorquí

Aquest cap de setmana, el poble de Fornalutx clourà les festes amb el Tapabou. La iniciativa, que enguany celebra la primera edició, consisteix en una jornada gastronòmica dedicada a la carn de bou mallorquí. La cita tendrà lloc el diumenge, 16 de setembre, a les 19 hores i està organitzada per l’Ajuntament.

Són moltes les entitats que han dedicidit col·laborar en aquesta nova proposta culinària, des de l’Associació de Criadors de Bestiar Boví de Raça Mallorquina fins als restaurants Ca n’Antuna, el restaurant Sa Cuina d’en Marc, el càtering Barretes & Moyá, el Restaurant Vint, com també el Grup Trui i el celler Torres, amb els vins Altos Ibéricos i Viña Esmeralda.

Font de les fotos: Carn de Bou Mallorquí / Programa de Festes 2018