Tendrà lloc dia 2 de setembre, a partir de les 19 hores

Amb l’arribada del setembre, l’olor de figa seca es comença a fer present al camp mallorquí. Com a bon hereu d’aquesta tradició, Lloret de Vistalegre celebra la Festa del Sequer amb un programa que combina música, tradició, art, cuina i mercat.

La festa grossa serà dissabte dia 2 de setembre, a les 18 hores, quan els figuerals joves cridaran a la festa amb els xeremiers. A les 19 hores s’inaugurarà l’exposició de figues, a la Plaça dels Tarongers, on també hi trobareu el Mercadet Gastronòmic  on es vendran tapes elaborades

amb figues i altres productes amb la figa com a ingredient principal. Hi haurà degustació de figues i figues seques al llarg del recorregut de la Fira. A més a més hi podreu veure les aquareles de Raquel Cunill i les ceràmiques d’Andreu Maimó.

El Figatapa, començarà a partir de les 19 hores. Aquesta suculenta proposta us deleiterà amb delícies i tapes elaborades amb figues a tots els bars de Lloret: Es Fasser, Es Pou Nou, Ca’n Putxet i Poliesportiu.

També s’hi representarà el Quedo, amb ball de gegants figueralers i mostra de ball de bot amb Grup Flokòric Tramudança (Ciutadella), Virgen de la Fuensanta (Múrcia) i Agrupació Cultural Brocalet, a les 20 hores a la Plaça de Jaume I. El punt i final a la jornada el posarà la ballada amb Brocalet i Qanarusa.  La festa continua els dies 3, 8 i 16 de setembre, amb la diada esportiva, la diada infantil, el teatre, el concert dels Quintos i el recorregut de caça.

Consultau tot el programa de la Festa des Sequer a: http://www.ajlloretdevistalegre.net/imgdb/archivo_doc323845.pdf