Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Alemany. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant de Gènova ofereix plats amb carn de la Finca de Jiménez Barbero y de Bodegas Habla

El restaurant de Gènova (Palma) Lume & Co presenta les jornades gastronòmiques Meat & Wine Lovers, on es podran degusta una selecció de carn de la Finca de Jiménez Barbero i dels vins del celler Bodegas Habla.

El restaurant, dirigit per Vanessa Pradera, hi ofereix una selecció de plats maridats amb vins d’aquest celler de Trujillo (Càceres, Espanya) del 8 al 28 de juny.

Jiménez Barbero és una explotació ramadera que presumeix d’oferir una carn excel·lent i, alhora, tractar molt bé les vaques i bous que viuen a les seves pastures, concretament a les tres finques de la propietat: Colmenar de Arroyo (Madrid. Espanya); Oropesa (Toledo. Espanya) i Évora (Alentejo. Portugal).

Algunes de les propostes de Lume Restaurant a Meat & Wine Lovers són:

Per maridar amb Habla de Rita (rosat) i Habla de ti (blanc)

  • Cecina de La Dehesa amb pa de vidre, tomatigons en rama i oli d’oliva verge extra coent
  • Moll d’os torrat dins l’os amb vinagreta de muntanya i escarola
  • Lleteroles a la planxa sobre crema parmentina amb tòfona blanca i gelée de Xerès dolç

Per maridar amb Habla 19 (negre, edició limitada)

  • Galta de vedella torrada en el seu suc i reducció de vi negre
  • T-bone de vaca de més de 6 anys amb 15 dies de maduració
  • Tomahawk de vaca de més de 6 anys amb 29 dies de maduració
  • Parfait de formatge manxec amb reducció d’Habla 19 i cruixent de moscatell (postres).

A continuació, teniu una mica d’informació dels vins:

Habla de Ti (Sauvignon Blanc)

De color verd brillant amb matisos d’or. Té un aroma intens amb tocs d’espàrec, mango i de boix. És un vi fresc en boca, amb una llarga persistència de fruites tropicals. fàcil d’entendre i de degustar a qualsevol ocasió.

Habla de Rita (Sirà, Garnatxa negra)

De color rosa pàl·lid, amb tocs de fúcsia. Fresc i amb un caràcter intens d’aranja amb tocs subtils de violetes, llorer i fruites del bosc. En boca és suau i redó, atractiu, elegant i amb molta personalitat.

Habla núm. 19 (Ull de Llebre)

De color vermell viu porpra. Té una gran expressivitat olfactiva i de gran complexitat aromàtica, amb tocs de maduixa i notes minerals que remeten a la pissarra. És un vi negre equilibrat, d’una gran potència en boca, però de pas fi i d’agradables sensacions.