/

Mostra Gastronòmica de l’Anguila a sa Pobla 2018

Arriba a la novena edició la Mostra Gastronòmica de s'Anguila a sa Pobla, una ocasió per assaborir autèntiques delícies que tenen aquest peix tan típic de l'Albufera com a protagonista

Hi trobareu plats i menús especials només fins al 21 de gener

Arriba a la novena edició la Mostra Gastronòmica de s’Anguila a sa Pobla, una ocasió per assaborir autèntiques delícies que tenen aquest peix tan típic de l’Albufera com a protagonista.

L’Ajuntament de sa Pobla potencia aquesta activitat en la qual hi participen 14 restaurants i cafeteries del municipi. Cada un dels plats o menús es poden tastar fins al 21 de gener.

A continuació teniu la llista de restaurants participants amb el telèfon per reservar-hi, l’adreça i els plats que ofereixen. Que vagi de gust.

Plats i restaurants que participen a la Mostra Gastronòmica de l’Anguila 2018

CELLER CA’N COTÀ 

C/ Lluna, 27 · Tel. 971 862 377 – 672 028 533

  • Fideus amb anguiles
  • Anguiles Can Cotà
  • Anguiles “assustades” (a la brasa amb salsa romesco)
  • Anguiles fregides amb pebres
  • Espinagada d’anguiles
  • Anguiles trempades

BAR CAN TONI COTXER 

C/ Major, 4 · Tel. 971 540 005

  • Espinagada amb anguiles i espinagada amb col, dies 14, 15 i 16 per endur-se’n

BAR CASA MISS 

Plaça Constitució, 3 · Tel. 696 479 710 / 971 540 023

  • Anguiles ofegades amb salsa d’ametlla
  • Espinagades (Per encàrrec)

BAR EL PULPO LOCO 

Plaça Constitució, 4 · Tel. 634 801 752

  • Anguiles ofegades amb ametlles

BAR D’ES TREN 

Plaça d’es tren, 6 · Tel. 971 540 022

  • Anguiles fregides amb salsa de tomàtiga i pebres
  • Anguiles ofegades
  • Espinagades amb anguiles
  • Fideus amb anguiles i anguiles ofegades (prèvia reserva)

BAR RAPINYA 

Carrer Plaça, 13 · Tel. 971 540 303

  • Espinagada amb anguiles
  • Anguiles ofegades
  • Anguiles a l’all

BAR SA PLACETA 

C/ Doctor Gómez Ulla, 2 · Tel. 971 540 538

  • Dies: 7, 14, 16 i 21 (Altres dies amb reserva. Mínim 4 persones) Menú: 1r Fideus amb anguiles ò Arròs brut 2n Anguiles ofegades ò Anguiles fregides o Porcella o Braç de me + Beguda + Postre + Cafè Preu: 16 €
  • Del 8 al 21 de gener: Espinagades amb anguiles i amb col per endur-se’n (Per encàrrec)
  • Del 7 al 21 de gener, cada dia per berenar: Anguiles fregides, ofegades i espinagades

CAN VERDAL 

C/ Curt, 2 · Tel. 696 581 012

  • Dies 13, 14, 20 i 21 MENÚ: Fideus amb anguiles Anguiles ofegades (Prèvia reserva)
  • Dia 16: Espinagada amb anguiles i Espinagada amb col (Prèvia reserva)

LA PENYA 1923 

Plaça Major, 2 · Tel. 871 999 073

  • Espinagada amb anguiles
  • Anguiles fregides amb salsa de pebres i tomàtiga

LA PENYA ARTÍSTICA 

Plaça Major, 4 · Tel. 871 999 073

  • Espinagada amb anguiles
  • Anguiles fregides amb salsa de pebres i tomàtiga

CAFETERIA L’AUBA 

Renou, 49 · Tel. 971 542 100

  • Fideus amb anguiles, 25 anys de tradició (Sopar + Postres + Begudes)
  • Anguiles ofegades
  • Anguiles fregides amb pebres
  • Greixonera d’anguiles
  • Ous romputs amb anguiles
  • Anguiles a la graella Teriyaki

RESTAURANT CAN MIQUEL 

C/ Isaac Peral, 30 · Tel. 662 661 877 (Prèvia reserva)

  • Fideus amb anguiles
  • Anguiles ofegades
  • Espinagada amb anguiles
  • Espinagada amb col
  • Anguiles fregides amb salsa de pebres

RESTAURANT MARINA 

C/ Marina, 15 · Tel. 971 540 967

Greixonera d’anguila (per encàrrec) Fideus amb anguila (per encàrrec) Arròs melós d’anguila (per encàrrec) Anguiles fregides amb pebres A partir de dia 15 de gener: Espinagades d’anguila

RESTAURANT SES AFORES 

Ctra. de Llubí, 27, A · Tel. 971 862 384 / 655 514 257 Diumenges de gener 2018 i prèvia reserva els altres dies

  • Menú especial, prèvia reserva: Fideus amb anguiles Anguiles fregides ò ofegades Beguda + Postre + Cafè
  • Tot el mes de gener: Especialitats amb anguiles Espinagada amb anguiles (per encàrrec)

SA TAVERNETA 

Plaça Constitució, 8 · Tel. 971 540 007 / 686 365 957

  • Anguiles fregides amb salsa de tomàtiga i pebres
  • Anguiles ofegades Fideus amb anguiles (per encàrrec)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat