El restaurant del Club Nàutic de Can Pastilla ofereix una nova carta ara que s’acosta l’estiu.

El cuiner Julen Galmés és el responsable d’una cuina que té com a protagonista el peix fresc i l’arròs. En són un bon exemple plats com la coca de bacallà o l’arròs negre melós amb calamarins i gató.

Cal destacar, també els plats fets amb marisc com la sopa de fonoll amb bou de mar i les croquetes de gambes fumades o l’escabetxo de mar i terra (amb pollastre, gambes i hortalisses). També hi trobareu suggeriments com els molls farcits i, de postres, torrijas de llonguet.

A migdia, hi trobareu menú per 12 euros, que inclou primer, segon i postres.

Si reservau amb un dia d’antelació podeu aparcar dins del recinte del club nàutic.

El restaurant és obert a qualsevol persona, sigui o no membre del club.

Més informació: 971 26 00 75

http://gastronomicament.cat/ca/restaurant/el-club-restaurant-club-nautic-de-can-pastilla