Hi participen 9 restaurants, hi podeu consultar els menús, preus i horaris.

Del 17 al 23 d’abril, podeu gaudir de la primera Setmana Gastronòmica a Santanyí.

Nou restaurants del municipi han preparat menús especials per a l’ocasió a preus que varien dels 12 als 39 euros.

L’Ajuntament de Santanyí ha impulsat aquesta iniciativa que ajuda a potenciar la gastronomia de la zona a més de donar a conèixer un dels municipis amb més atractiu de Mallorca.

Els restaurants participants són:

Laudat – Carrer de Sant Andreu 18. Santanyí. Telèfon: 871 906 034

Horari: vespres de 19 a 22.30 h. Menú del 17 al 22 d’abril.

Menú

  • Sopa de llamàntol
  • Vitello tonnato 2017
  • Rèmol amb crosta de gingebre, puré de pèsols i salsa coco-llima
  • Galtes estofades amb vi negre, puré de patates i verdures de temporada
  • Sopa de fruites del bosc amb mousse de llimona, gelatina de maduixa i galleta d’ametla

Preu: 39 euros

Alchemy – Plaça Major, 9. Santanyí. Telèfon: 971 653 957

Horari: migdia i vespre. Es recomana fer reserva. Menú del 17 al 23 d’abril.

Menú: a triar entre un entrant, un segon i un dolç

Entrants:

  • Bunyol de bacallà damunt pesto de verduretes i maonesa d’all i pebre bord
  • Vol-au-vent farcit de verdures i confit d’ànec amb salsa de Porto

Segons:

  • Medalló de rellom de vedella damunt un risotto de bolets amb saltat de verdures primavera i salsa de tòfones
  • Pintxo de lluç arrebossat damunt un saltat de ruca i mantega de julivert amb picada de pebres vermells, olives negres i pinyons, patates braves i xoriço ibèric

Dolç:

  • Caneló de pinya caramelitzada amb mousse de vainilla
  • Fruites del bosc amb mousse de vainilla

Preu: 25 euros (inclu una copa de vi de la casa o refresc)

 
Sa Font – Plaça Major, 27. Santanyí. Telèfon: 971 163 492.Horari: migdia i vespre. No és imprescindible reservar. Menú del 17 al 20 d’abril.Menú: a triar entre un entrant, un segon i un dolçEntrants:

  • Patates braves
  • Rabas
  • Pebres del Padrón

Segons:

  • Crep provençal
  • Crep campera
  • Ensalada mediterrània

Dolç:

  • Crep de nutella

Preu: 15 euros (amb una beguda inclosa: aigua, refresc o cervesa)

 

 Any 1849 – Plaça Major, 22. Santanyí. Telèfon: 971 653 823.

Horari: vespres de 18 a 22 hores. No és imprescindible reservar. Menú del 17 al 22 d’abril.

Menú:

  • Sopa d’all i ametles amb pesto i ruca
  • Involtini farcits de pollastres amb risotto i paella d’herbes fresques
  • Brownie de xocolata amb ametles, nous i cafè.

Preu: 21,50 euros.

Pablo – Carrer del Sol, 1. Santanyí. Telèfon: 971 642 131.

Horari: migdia i vespre. No és imprescindible reservar. Menú del 17 al 23 d’abril.

Menu:

  • Sopa de pastanagues amb gingebre
  • Medallonsde porc amb formatge de cabra i verdures mediterrànies
  • Mousse de xocolata

Preu: 19,90 euros.

 Es Coc – Carrer de s’Aljub, 37. Santanyí. Telèfon: 971 641 631 – 646 646 622.

Horari: vespres de 19 a 22.30 h. Imprescindible reserva. Menú disponible del 17 al 22 d’abril.

Menú: a triar entre un entrant, un segon i un dolç

Entrants

  • Salmorejo mallorquí amb vieires i cecina de Lleó
  • Terrina de campanya amb pa de tomàtiga seca, tàperes i pinyons
  • Tataki de tonyina vermella, hummus, soja i germinats
  • Burrata i tomàtigues de cirerol amb olives i anxoves
  • Canelons d’ànnera amb salsa de ceps i tòfona negra.

Segons:

  • Bacallà amb llagonstins, cuixot ibèric, cremós de pèsols i vainilla
  • Ànnera amb taronja i espècies
  • Porc ibèric thai amb salsa de cacauets
  • Xot a baixa temperatura amb mel, romaní i verduretes rostides

Dolç

  • Borratxo de rom, crema, mousse de xocolata blanca i gerds
  • Xoco-coco-curri
  • Pinya rostida amb crema
  • Tiramisú en textures

Preu: 25 euros.

Casa Maria del 10 – Carrer de s’Aljub, 10. Santanyí. Telèfon: 971 906 412.Horari: migdia de 12 a 15 h, i vespre de 19 a 22 h. Imprescindible reserva. Menú disponible del 17 al 22 d’abril.

Menú: a triar entre un entrant, un segon i un dolç

Entrants:

  • Amanida de formatge de camembert amb vinagreta de mel
  • Tataki de tonyina
  • Frit de marisc a la mallorquina

Segons:

  • Lassanya de carn a la bolonyesa casolana
  • Costelles de xot amb all i farigola amb patates fregides
  • Lluç confitat amb taronja i verdures del bosc saltades.

Dolç:

  • Creps de xocolata a la francesa
  • Gató amb xocolata de tres variacions.

Preu: 16,90 euros.

Índia – Carrer de Consolació, 23. Santanyí. Telèfon: 971 653 077.Horari: només migdia, de 12 a 15 hores. Menú disponible del 18 al 23 d’abril.

Menú:

Entrants: a triar entre la carta

Segons: A triar d’entre la carta, només dels plats de pollastre i me.

Dolç: A triar entre

  • Iogurt amb polpa de mango
  • Gelat de vainilla i coco
  • Cafè

Preu: 12 euros (no inclou begudes).

Es Caló – Carrer de Consolació, 23. Santanyí. Telèfon: 971 654 364 – 696 50 13 01. Horari: només vespres, de dia 18 al 21 d’abril; migdia i vespre, dies 22 i 23 d’abril.Menú: a triar entre un entrant, un segon i un dolç.

Entrants:

  • Ensalada ‘mesclum’ amb formatge de cabra i fruites seques
  • Sopa de pollastre i ou

Segons:

  • Entrecot de vedella a la brasa
  • Anfós amb salsa ‘es Caló’

Guarnició: patates panadera i verdures a la planxa

Dolç:

  • Tiramisú
  • Pastís streuset de crema amb gelat de violetes.

Preu: 25 euros (begudes no incloses)