Després de tornar d’Arenas de José Ignacio (Uruguai), l’equip del Grup Jardí, dirigit per Maca i Daniel de Castro, reprèn sense demora la seva activitat a Mallorca amb la reobertura dels seus establiments del Port d’Alcúdia.

El divendres 17 de març obre les portes el Bistró del Jardín, com sempre amb plats de base tradicional oferts a la carta i amb especial èmfasi en el rebost insular. Joan Toni Soler continuarà al capdavant dels fogons i Rafa Prats coordinarà el servei d’aquest lluminós espai amb terrassa.

I el dia 7 d’abril s’oferirà el primer servei de 2017 al restaurant Jardín, on Maca de Castro donarà una passa més a la seva cuina d’autor, sempre intensa, creativa i centrada en el sabor i l’estacionalitat. Per a això, i al costat del seu equip de R + T (Investigació més Tradició), la xef del Jardín va posar en marxa fa quinze mesos un hort de més d’una hectàrea, del que s’autoabasteix tant d’hortalisses i fruites com d’arròs, patates i llegums, sobretot de varietats locals. El servei del restaurant Jardín serà capitanejat un any més per Guillermo Lucas, sommelier de la casa, i Jaime Garcias.