Ingredients

  • 4 clares d’ous
  • 250 grams de sucre
  • Unes gotes de llimona
  • 1 tassa de gotes de xocolata negra
  • 2 cullerades de cacau pur en pols

Elaboració
En un batedor elèctric, amb l’accessori globus, bateu les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona fins que estiguin dures i consistents. En aquest punt, i a mà, afegiu-hi la tassa de gotes de xocolata, incorporeu-les amb moviments molt suaus per evitar que les clares baixin.

Després, poseu la massa obtinguda en una mànega de plàstic, sense boca, feu un tall a la mànega per fer-ne pilons (d’una mida un pèl més petita que mitja poma) en una safata d’anar al forn folrada de paper.

A continuació, poseu-ho a coure, en opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), a 120 graus, durant 1 hora i 20 minuts aproximadament. Estaran cuits quan estiguin ben durs i se separin fàcilment del paper de forn. Ara només queda que, un cop deixats refredar, poseu el cacau en un colador, i el repartiu per damunt de cada un dels còdols.