Ingredients

  • 200 grams d’espaguetis
  • 100 o 150 grams de camagrocs
  • 50 grams de pernil serrà
  • 2 grills d’all
  • Orenga
  • Sal
  • Formatge ratllat (opcional)

Elaboració
Netegeu bé els bolets.
Escorreu-los bé.
Bulliu la pasta segons les instruccions del fabricant.
Quan la pasta estigui bullida, escorreu-la bé.
En una paella amb una mica d’oli, sofregiu l’all picat i abans de que agafi color afegiu els camagrocs i saltegeu tot durant uns minuts a foc fort.
Afegiu el pernil picat i saltegeu durant un minut més.
Afegiu la pasta bullida a la paella on hem fet el sofregit i deixeu coure tot junt durant un parell de minuts per tal que els gustos es barregin
Serviu i acompanyeu el plat amb una mica d’orenga i una mica de formatge ratllat, preferentment, formatge parmesà.