Ingredients

  • 400 g glaçons
  • 50 ml llet
  • 100 g sucre *glas.
  • 2 cullerades soperes de llet condensada
  • 100 g avellanes
  • Llavors de xocolata al gust

Elaboració
Posau les avellanes senceres en el recipient de la batedora i bateu-les fins que estiguin ben picades.  Afegiu-hi el sucre glas i ho bateu tot. Després hi incorporau la llet i la llet condensada i ho tornar a batre.

A continuació, hi afegiu el gel i ho bateu fins que els glaçons s’hagin picat bé. Incorporau-hi les llavors de xocolata al gust (jo n’hi he posat un grapat) i ho tornau a batre.

Posau la mescla en un recipient apte per congelar i ficau-ho en el congelador devers 45 minuts. Treis-ho i removeu-ho amb una forquilla. Després, tornau-ho a ficar al congelador.

A l’hora de servir-ho, podeu posar unes quantes llavors de xocolata per damunt per fer-ho més vistós.