Ingredients
200 ml de nata
200 grams de formatge crema tipus philadelphia
200 ml de llet condensada
250 ml de llet sencera
1 cullerada de mel
2 cullerades de sucre llustre
3 cullerades generoses de praliné de festucs
150 grams de gotes de xocolata blanca
festucs trinxats i boletes de cereal recobertes de xocolata blanca per decorar

Elaboració
En un bol dipositeu la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera, i bateu. Afegiu la mel i el sucre llustre i bateu una mica més. Finalment afegir el praliné de festucs i acabar de batre. Després col·locar a la geladora, i “mantecar” durant uns 30 minuts. En els últims cinc minuts afegir-hi les gotes de xocolata blanca. Tot seguit, col·loqueu-lo en un recipient, i manteniu al congelador unes tres hores més. Serviu acompanyat de festucs trinxats i boletes de cereal recobertes de xocolata blanca.