Ingredients

  • 500 g de patata bullida
  • 4 cullerades de llet
  • 1 vermell d’ou
  • 150 g de formatge emmental
  • 2 talls de pitera de pollastre
  • 2 cebes
  • Curri
  • Sal 

Elaboració
1. Posam la patata bullir tallada a cantons
2. Tallam la ceba i els talls de pollastre a trossets petits
3. Posam la ceba a sofregir, i quan comença a ser cuita, hi afegim el pollastre i una mica més tard el curri. Ho reservem.
4. Quan la patata és cuita i ha refredat una mica, la passam pel passapurer i hi afegim el formatge, el vermell d’ou i les quatre cullerades de llet, i ho mesclam bé.
5. Escalfarem el forn a 200ºC.
6. Agafam una cullerada de la mescla de patata, en feim una pilota i l’aixefam damunt un paper de forn, i feim el mateix amb la resta. Ho enfornam 15 minuts.
7. Treim la palangana del forn i giram tots els muntets de patata, després hi abocam una cullerada de pollastre amb curri i hi posam una mica de formatge Emmental. Ho tornam enfornar 15 minuts més.