Ingredients
•Base de pasta de fulls
•Albercocs (també es poden emprar altres fruites: pomes, cireres, melicotó…)
•Sucre
•Una mica de farina

Elaboració
1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s’eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de treball, per evitar que la pasta de fulls quedi enganxada, i l’estirarem una mica amb l’ajuda d’un corró.
3.Quan tenguem la planxa de fulls a punt, punxarem amb una forqueta la part d’enmig on hi anirà col·locada la fruita perquè no bufi.
4.Col·locarem els albercocs damunt la pasta de fulls i escamparem sucre per damunt, intentant que en quedi per les voreres (damunt la pasta de fulls).
5.Tendrem el forn escalfat a 200ºC, i courem la pasta uns 20 minuts. Anau vigilant el forn, i si veis que a damunt ha agafat color, però el cul no està cuit, posau un tros de paper d’alumini damunt la coca, així no se vos cremarà.