Ingredients
INGREDIENTS
Pel pa de pessic
4 ous
130 grams de sucre
80 grams de farina de blat
30 grams de farina d’ametlla
20 grams de farina de blat de moro
1 culleradeta de pasta de llimona

Per l’almívar
25 cl d’aigua tèbia
1 culleradeta de sucre
1/2 culleradeta de pasta de llimona

Pel farcit
Melmelada de llimona

Per la cobertura
300 grams de sucre llustre
300 grams de mantega
2 culleradetes de pasta de llimona
1 cullerada de llet
ametlla picada tipus crocant

Per decorar
Figures de xocolata, plomes, flors de fondant i pollets d’un rosa intens
Elaboració
-Batre a punt de neu tres clares d’ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d’ou, un ou sencer, els 50 gr de sucre i la pasta de llimona fins que augmenti de volum i la barreja tingui un to blanquinós.
-Incorporar amb molt de compte les clares a punt de neu a la barreja de rovells i ou.
-Incorporar les farines tamisades.
-Abocar en un motlle rodó, de 24 cm de diàmetre aprox, ruixat amb spray antiadherent, i enfornar, a 180 graus, amb opció rebosteria -dalt, baix i ventilador-, durants uns 20 minuts.
-Deixar refredar boca avall, partir per la meitat, untar amb l’almívar i farcir amb la melmelada de llimona. Després recobrir amb la crema de mantega aconseguida batent, durant uns 10 minuts, el sucre llustre la mantega, la pasta de llimona i la llet.
-Posar al voltant ametlla picada tipus crocant, i decorar al gust amb la crema de mantega restant, figures de xocolata, plomes i pollets.