Ingredients
Per 8 pans (per 4 persones més o menys)

250g de farina
140ml d’aigua
1 cullerada d’oli d’oliva
15g de llevadura fresca
1 cullerada petita de sal
1 cullerada petita de sucre
Elaboració
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.

La recepta d’aquest pa és idèntica al que menjam al Kebab. És molt divertit de fer perquè s’infla i després quan el talles veus que a dins ha quedat buit, a punt per poder ficar la carn!

Fonem la llevadura a dins l’aigua teba, i quan estigui ben disolta afegim tots els ingredients que falten. Ho barrejam i amassam bé durant uns 10 minuts. Llavors formam una bola i ho deixam reposar durant 30 mintus a dins d’un bol tapat amb un drap.

Quan hagi passat la mitja hora formam boles de 50g amb la massa i les estiram formant cercles de 12 cm de diàmetre. Els posam en una safata per a forn i ho posam al forn només 4 minuts. Si feim massa el pa després serà massa dur i no el podrem tallar i posar-hi a dintre la carn.

Quan hagin passat 4 minuts traiem el pa i el deixam refredar dins la safata mateixa del forn, tapat amb un drap. Quan estiguin freds ja les podrem tallar i farcir.