Ingredients

  • 4 ous
  • 200 g sucre
  • 250 g ametlla molta
  • 30 g de coco ratllat i un got de coco ratllat de decoració
  • 300 g de pastanaga ratllada
  • 16 g llevat químic
  • 80 g farina
  • Ratlladura de mitja llimona
  • Mitja culleradeta de sal

Ganache líquida de xocolata blanca:

  • 250 g xocolata blanca
  • 125 g nata líquida
  • 125 g mantega
  • 50 ml licor de coco

 

Elaboració
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d’ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura de mitja llimona i mitja culleradeta de sal. Després, afegiu-hi 300 g de pastanaga ratllada, 16 g de llevat químic i 80 g de farina. A continuació poseu-ho en un motlle i al forn suau (18o º) fins que estigui cuit. Farciu amb una ganache líquida de xocolata blanca feta i desfeu 250 g de xocolata blanca amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Després, afegiu-hi 50 ml de licor de coco. Quan estigui barrejat, deixeu-ho refredar.
Engalaneu-lo amb coco ratllat.