Ingredients

Per a quatre persones
– 8 calamars mitjans
– Sal
– Julivert
– 1 gra d’all
– Oli d’oliva
– 1 cullerada de llimona

Preparació

Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.

Primer de tot, hem de fer net els calamars, els separarem els tentacles i deixarem que s’eixugin.

Mentrestant, pelarem i picarem l’all i el julivert.

Dins d’una paella, hi afegirem dues cullerades d’oli i les escalfarem a foc viu, en estar calent, hi posarem els calamars i els deixarem fer durant tres o quatre minuts. Els donarem la volta i hi afegirem els tentacles. Després de dos minuts ja podrem donar la volta als tentacles i en un minutet més ja podreu emplatar.

Per fer la picada, afegirem dues cullerades d’oli i l’all a dins la paella, ho escalfarem i després, dins un bol, ho mesclarem amb la llimona, el julivert i sal al gust. Ho batrem i escamparem per damunt dels calamars.

Bon profit!