Ingredients:

Per a 4 persones

– 8 trossos de llom
– 1 ceba
– 12 pastanagues
– 1 copa de vi blanc
– oli d’oliva
– sal
– pebre bo

Preparació:

Si voleu fer més via per prepara aquesta recepta de llom amb salsa de pastanaga i ceba, podeu fer com jo que sol fer la salsa amb la Thermomix. Ara bé, també la podem fer fàcilment dins una greixonera; prèviament haureu de capolar la ceba i les pastanagues amb una picadora. Daurarem la ceba dins la greixonera amb oli d’oliva, en estar, hi afegirem la pastanaga, la copa de vi blanc i rectificarem de sal.

Mentrestant podem preparar el llom. Hi ha gent que fica el llom dins la greixonera amb la salsa, però m’estim més marcar* primer els bistecs a la paella amb sal i pebre i després ficar-ho dins la salsa i que s’acabi de fer a poc a poc. En mitja hora hauríeu de poder tenir el plat acabat. Per acompanyar els bistecs us puc recomanar una mica de puré de patata.