Saps aquells dies que arribes tard a casa i només tens temps per fer-te una amanida? En aquells dies el tabulé es pot convertir en la teva recepta salva-vides! Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu, quan comença a fer calor i volem alguna cosa refrescant. Nosaltres solem preparar el tabulé amb cuscús però també es pot fer amb búlgur o quinoa.

Recepta de tabulé
Per a 2 persones

Ingredients
• 1 tassa de cuscús (170 g)
• 1 tassa d’aigua
• El suc de mitja llimona
• 1 tomàquet
• Mig cogombre
• Un manat de menta
• Oli d’oliva verge extra
• Sal

Preparació
1. El primer pas consisteix en posar a hidratar el cuscús. Per fer-ho posa una tassa de cuscús i la mateixa quantiat d’aigua en un bol. Afegeix-hi també el suc de mitja llimona. Deixa-ho reposar uns 5 minuts fins que s’hagi begut tota l’aigua.
2. Mentrestant pica el tomàquet i el cogombre a la brunoise (a quadradets petits). També aprofita per capolar la menta.
3. Barreja el cuscús ja hidratat amb el tomàquet, el cogombre i la menta.
4. Amaneix-ho tot amb un bon raig d’oli d’oliva i, si vols, pots acabar-ho amb unes olives negres.