Ingredients

Per a 4 persones
– 5 patates
– 8 filets de llom
– Llet
– Galeta picada
– Julivert
– Sal
– Pebre bo (negre)
– Pebre bord (vermell)
– Oli d’oliva

Preparació

Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d’oli dins una font i hi escamparem una capa de patates. Les salarem, els hi posarem pebre bo al nostre gust i un bon raig d’oli. Després posarem una altre capa de patates i repetirem l’operació. En acabar escamparem els filets de llom i ho taparem tot amb llet.

Tallarem el julivert ben petit i hi afegirem dues culleres soperes a la galeta picada, un pessic de sal i una cullereta de pebre bord.

Escamparem la picada per damunt de tot, hi afegirem un raig d´oli d´oliva i ho enfornarem devers vint-i-cint minuts. Podeu picar les patates amb un punxó per saber si estan cuites. En estar podem gratinar uns minuts la galleta, emplatar i bon profit.

Nota: També podeu fer el plat amb costelletes de xot, que queden molt bones.