Ingredients

Per a 4 persones:

– Dues albergínies
– Quatre patates
– Dos carbassons
– Un pebre verd i un de vermell
– Vuit trossos de llom de porc
– Un quilogram de tomàtigues madures
– Una ceba
– Sal
– Oli d’oliva

Preparació

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau les patates, les tallau en rodanxes, les fregiu i les reservau. Seguidament, tallau els pebres en tires d’uns dos centímetres, els fregiu i també els reservau.

Ara, amb poc oli, fregiu els trossos de llom i els reservau en una greixonera. En el mateix oli, (si cal n’hi podeu afegir) hi sofregiu la ceba capolada, quan comenci a tornar rossa hi afegiu les tomàtigues capolades i ho deixau coure uns vint minuts a foc baix. Mentre es cou la tomàtiga, mesclau les verdures fregides amb la carn dins la greixonera. Quan la tomàtiga estigui cuita, l’heu d’abocar damunt la carn i la verdura de la greixonera i remenar-ho perquè es mescli tot el conjunt.

Es pot menjar calent o fred.