Ingredients
Ingredients: (2 persones)
-un tros de carbassa de 500 grams aproximadament
-2 cebes tendres
-150 grams de pernil salat picat
-Sal
-Pebre negre

Elaboració
Preparació:
-Peleu la carbassa.
-Traieu les pipes de la carbassa.
-Talleu la carbassa a daus.
-Bulliu els daus de carbassa amb aigua i una mica de sal durant aproximadament 5 minuts. Haureu de procurar que la carbassa quedi una mica al dente.
-Peleu i talleu la ceba.
-Ofegueu la ceba en una paella o wok amb una mica d’oli i una mica d’aigua a foc baix.
-Quan la ceba estigui cuita, afegiu el pernil picat i saltegeu-lo una mica.
-Després d’un parell de minuts, afegiu els daus de carbassa cuits i escorreguts.
-Saltegeu durant un parell de minuts la carbassa, però aneu amb compte de que no es trenquin els trossos.
I ja la tindreu llesta per menjar. Abans, podeu amanir-la amb un raig d’oli d’oliva i una mica de pebre negre ( si voleu).