El Celler de Manacor és un restaurant on assaborireu i passareu gust de menjar la cuina tradicional mallorquina. Un dels seus plats més sol·licitats són els caragols, que els preparen amb la recepta de la padrina dels seus propietaris. Hi notareu el gust de l’all, la patata i, també, del suquet dels caragols.

També són de destacar els peus de porc farcits, el deliciós tombet o les saboroses albergínies de peix. Tampoc no hi falten els pambolis o la carn torrada ja siguin guatleres, canonges, pitreres de pollastre, etc.

Al Celler de Manacor elaboren ells mateixos tots els plats. El secret és que hi posen tot l’esment per elaborar cada plat, sense escatimar en la qualitat del producte.

Al migdia, el Celler de Manacor ofereix menú del dia: primer, segons, beguda i postres per 9 euros (amb 0,50 més teniu el cafè). També podeu fer un sol plat, amb beguda, postres i cafè per tan sols 6 euros.

Visualitza el mapa complet