La botiga de menjar per endur Estel de Ceba prepara plats casolans típics de Mallorca i d’arreu de Menorca, Eivissa, País Valencià i Catalunya. També hi fan plats vegetarians tradicionals.

Na Lina, que s’encarrega de cuinar els plats juntament amb la seva cosina, va decidir aparcar la seva carrera professional com a docent per deixar pas a la seva passió: la cuina.

A Estel de Ceba hi fan una cuina de temporada, feta del dia. Hi trobareu plats diversos i equilibrats com tombet, fideus amb verdures, aguiat de peix, truita de faves tendres, fideuà, granada de carabassons, colflori ofegada, sopes de matances, peix al forn, menjar blanc, flaó i molt més!

També venen productes d’arreu dels Països Catalans, des de vi, formatge, sobrassada, mel, cervesa, etc.

Obren de dilluns a dissabte d’11 a 16 hores i de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores.

Visualitza el mapa complet