Si voleu assaborir un bon gelat artesanal i mallorquí, el Port de Pollença és el lloc ideal per tastar-lo gràcies a Gelats Valls, que des de el 1929 es dedica a fer gelats a Pollença.

La Gelateria de Gelats Valls se suma als dos kioscos de Pollença i del Port, i ofereix una proposta més variada i àmplia del plaer d’assaborir el gelat artesanal de Mallorca

Hem de destacar, el gelat de brossat mallorquí de Formatges Burguera, el clàssic de xocolata fondant, el d’stracciatella, el de pinya colada, el de melicotó amb vainilla bourbon…

A més de gelats artesanals fets a Mallorca, La Gelateria de Gelats Valls ha creat gelats elaborats amb productes amb denominació d’origen com el d’avellana de Piamone, el de formatge semicurat (de Formatge mallorquí Burguera) amb dàtils d’Elx, el de torró de Xixona o el de coco de Silú.

Hi fan sorbets de mojito poma verda, maduixa, mango, còctel de cítrics, a més de gelats especials per a vegans, diabètics i sense lactosa.

Hi podeu crear la vostra copa (amb 1, 2 o 3 bolles més nata, fruita i topping), fer un cafè Liégeois, prendre un smoothie, un frozen iogurt o degustar un exquisit batut amb llet a partir de la carta de gelats, tot a primera línia de la mar, davant la platja del Port de Pollença.

Visualitza el mapa complet