El restaurant hindú de Palma Nawaab ofereix una cuina variadafeta al tandoor (un tipus de forn cilíndric fet amb argila que és habitual a l’Índia, Pakistan i altres estats de l’Orient Mitjà i Àsia central). El propietari del restaurant Nawaab és Attaullah Cheema, un pakistanès que va arribar a Mallorca fa 20 anys.

S’ha apostat per decorar el restaurant d’una manera més moderna i segueix les directrius de la cadena anglosaxona Nawaab, molt coneguda a Anglaterra. Hi trobareu menús per a parelles i menú del dia a molt bon preu.

Dels plats de la carta, cal destacar les verdures pakora, el pollastre amb anacards i ceba; el xot amb gingebre i acompanyat d’arròs, el xot bhuna o el mixt Nawaab, con gambotes, kebab, verdures i pollastre tika. De postres, podeu optar pel kheer, una saborosa proposta a base de sèmola d’arròs i pastanaga, a més de les infusions com la de te negre amb cadamom i llet.

 

Visualitza el mapa complet