Celler Can Lau

És un dels pocs cellers que conserva a la vista el cub, lloc on es fermentava el raïm. En Francesc de Can Matamales, ajudat dels seus fills, prepara plats com el frit de sípia, la cuixa de me farcida de sobrassada i albergínia o els peus de porc amb caragols.

De postres, gelats (d’herba-sana, d’ametlla torrada, de formatge tendre amb confitura d’albercocs) o pudin de formatge tendre amb confitura de maduixa i fruita vermella. Local bell i agradable.

Visualitza el mapa complet

1 Comment

  1. Aquest passat dissabte, dia 6, varem tenir la sort d’arribar al Celler Can Lau per recomanació de la web gastronomicament.cat i volem dir que ens varen tractar molt bé i que hi gaudirem d’un bon dinar: porcella rostida… Però les postres estrelles varen ser el gelat d’herba-sana!! Realment refrescant i sorprenent!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.