El restaurant Can Pep del Port d’Andratx prepara uns exquisits arrossos melosos, el reclam principal de la casa:

  • Arròs melós de gambes del Port d’Andratx, comprades a la llonja
  • Arròs melós brut de potera, amb calamar
  • Arròs melós de Notari, en honor al restaurant Can Manolo de Santanyí

El restaurant té una terrassa enfornt de la mar, fresca, on podeu tastar altres especialitats com els musclos, les carxofes torrades, el peix fresc (torrat, fregit o al forn). Una altra especialitat del restaurant Can Pep del Port d’Andratx és el chateaubriand, un tall gruixat i saborós del filet de vedella servit amb patates, alls i pebres.

De postres, cal destacar el pastís de poma amb gelat de vainilla i crema pastissera, les maduixes flamejades amb pebre verd i el capaccio de pinya.

La cuina és oberta ininterrompudament de 12 del migdia a 12 de la mitjanit.

Visualitza el mapa complet