Aquest és un bon lloc per gaudir del peix i marisc fresc, combinat amb bons arrossos. Bona mostra d’això són plats com el pop a l’antiga (lleugerament arrebossat), la paella de llamàntol i pollastre, el cap-roig a la planxa o l’arròs de barca (un arròs melós fet amb llamàntol).

A baix del restaurant hi trobareu la bella caleta del Port des Canonge de Banyalbufar.

El secret de la bona cuina del restaurant Can Toni Moreno el té el cuiner Pep Llorenç Ferragut qui ha après de sa tia i sa mare. Son pare, atén familiarment i amablement els clients, tant els qui s’acomoden a la terrassa com a l’interior.

De postres cal parlar de les delícies del pastís de taronja i del flam de brossat.

Tenen obert de les 11 del matí fins que parteix el darrer client, normalment devers les 19 hores. Els mesos de juliol i agost tenen obert el vespre.

És important que si hi anau, hi telefoneu abans per reservar taula.

Visualitza el mapa complet