Al restaurant Clàssic del Pont d’Inca, hi podeu tastar el millor de la cuina de Catalunya, des d’uns caragols a la llauna, a un plat de botifarra amb mongetes o uns calçots de Valls o Camarles amb romesco (d’octubre a maig). A més hi fan paella de llamàntol i picades. De postres, brossat amb mel i crema cremada boníssimes. El restaurant Clàssic estaca per un tracte directe i molt amable. Cal destacar la carta de vins selectes que ofereixen.

Menús de Nadal i de Festes

 

Menú dia 24 Nit de Nadal

Pa, olives i allioli

1r plat:

Caldereta de peix i marisc (cega)
Sorbet de llimona al cava

2n plat:

Medallons de filet de porc ibèric a la caçadora
Filet de gall al forn

Postres:

Mil fulls de poma amb gelat de vainilla (teb)
Neules i torrons

Preu per persona 30 € (IVA inclòs)
Beguda no inclosa
Reserves: 971 42 96 61 / 971 60 75 30

Menú especial dels dies 25 Nadal i 26 Sant Esteve

Pa, olives i allioli

1r plat:

Sopa de Nadal farcida
Meló amb pernil ibèric

2n plat:

Tronc de lluç del Cantàbric amb salsa verda i cloïsses
Espatlla de xai al forn

Postres

Pastís de formatge amb nabius
Crema catalana o sorbet
Torrons i neules

Preu per persona 32 € (IVA inclòs)
Beguda no inclosa
Reserves: 971 42 96 61 / 971 60 75 30

Menú dia 31 Nit de Cap d’Any

Pa, olives i allioli

1r plat:

Còctel de marisc tropical
Sorbet de fruits vermells amb cava

2n plat:

Filet de vedella amb salsa Cafè París
Filet d’anfós amb salsa bearnesa

Postres

Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla (temperat)
Neules i torrons
Raïm de la sort amb les campanades
Bossa de cotilló

Preu per persona 32 € (IVA inclòs)
Beguda no inclosa
Reserves: 971 42 96 61 / 971 60 75 30

Menú de dia 6 Reis

Pa, olives i allioli

1r plat:

Caldereta de peix i marisc (cega)
Pinya natural amb pernil ibèric

2º plat a escollir carn o peix:

Vedella amb bolets
Llom de bacallà a la mallorquina

Postres a escollir:

Crema catalana, mató amb mel, pinya natural, sorbet de mojito
Neules i torrons

Preu per persona 28 € (IVA inclòs)
Beguda no inclosa
Reserves: 971 42 96 61 / 971 60 75 30

Visualitza el mapa complet