[TANCAT]

Si voleu quedar gratament sorpresos, no dubteu de visitar-lo: servei atent i plats creatius com els tortellones negres farcits de salmó al cava, el paté del xef amb ceba caramelitzada o el carpaccio de vedella es Cocó i moltes d’altres tapes.  De postres casolanes: pastís de pastanaga, flam de pera o pastís de poma.

Els migdies hi trobareu menú executiu, que inclou pa i aigua, 5 primers plats i 5 segons plats (elegir un de cada), refresc, cervesa o copa de vi i postres, per 14 euros. També hi podeu dinar del plat del dia per 8 euros, que inclou pa i aigua, 1 plat a triar del menú executiu i postres. Els diumenges, a part del menú executiu i del plat del dia també hi fan paella mixta.

Pel que fa al vespre, de dijous a dissabte, hi trobareu tapes i cocobons en tenen 3 per triar: Cocobono Tapes 12€, Cocobono Andalús 15€ i Cocobono Sensacions 18€. Tots els Cocobons inclouen: 1 ensalada, 6 tapes, postres i aigua i canyes sense límit. També hi podeu sopar de gambes i vi blanc sense límit. Ah! cada dijous vespre hi ha música en directe.
Visualitza el mapa complet