Hortella d’en Cotanet

Dinar o sopar al restaurant Hortella d’en Cotanet és sinònim d’assaborir el menjar, la bona companyia i l’entorn.

És un restaurant de cuina tradicional mediterrània amb productes propis naturals i de temporada. Tenen hort propi ecològic, on cultiven molts dels productes amb els quals cuinen els plats. És un espai ideal per desconnectar, perquè el temps sembla no passar i les hores de vetlada es fan agradables minut a minut.

Una altra de les seves especialitats, és el bou encebat a la pedra que podeu acompanyar amb la selecció de vins mallorquins que posen al vostre abast.

El restaurant Hortella d’en Cotanet està situat enmig de la natura, al municipi de Sant Joan. Per arribar-hi heu d’agafar la carretera de Palma – Manacor i agafar la sortira 34. Hi trobareu indicacions per arribar a Hortella d’en Cotanet, una via rural que era l’antic camí reial que unia Sineu i Felanitx.

Horari del restaurant Hortella d’en Cotanet:

  • De juny a octubre (inclosos): Obert de dimarts a diumenge, migdia i vespre
  • De novembre a maig (inclosos): Obert els migdies de dimarts a diumenge, i divendres i dissabte vespre. Si hi voleu sopar de diumenge a dijous, heu de reservar amb antel·lació.

També podeu reservar taula al 971 83 21 43

Visualitza el mapa complet

10 Comments

  1. Restaurant sobrevaloradíssim. Una decepció. I el preu de referència que indicau mirau si l’actualitzau, que la mitjana per persona és de 25€. Hi vàrem anar pels bons comentaris d’aquí i ha estat una mala experiència que ens ha sortit caríssima. Salut.

  2. Un lloc realment bonic, les vistes són espectaculars, el tracte immillorable i el menjar exquisit per la relació preu-qualitat. Val la pena anar-hi

  3. Molt molt bó (la repetició no és baldera).
    No queda gaire clar el preu, però el menú (plats del dia) surt per 20e, beguda i postres a banda.
    Recomanable 100%, però aneu-hi amb temps i a gaudir del menjar, el tracte i el paisatge.

  4. Aquest restaurant és molt bo! A més, tant la carn com les verdures són ecològiques (la majoria). Les verdures, les fan al seu hort i per tant hi ha molts de plats de temporada.
    El més important és que s´hi vagi tranquil·lament. No hi aneu amb presses, en gaudireu més. És un racó de tranquil·litat.
    També vos puc dir que a l´estiu hi sol haver música en directe els vespres dels caps de setmana. No sé si enguany ho faran però supòs que sí perquè la iniciativa va ser molt ben acceptada pels clients. La música és tranquil·leta tipus jazz.
    Animau-vos a anar-hi.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.