Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Alemany. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En un espai ampli i diàfan, el restaurant Spot de Palma ofereix una cuina ben feta pensada per satisfer tots els gustos. Es tracta del primer restaurant a Mallorca de la firma En Compañía de Lobos, un concepte creat per Tomàs Tarruella, soci cofundador del Grupo Tragaluz, i del mallorquí Perico Cortés.

Hi hem tastat el bacallà negre amb agredolç d’albergínies, la pizza negra de botifarró i figues i els rigatoni gratinats amb crema de formatge parmesà i tòfona, tots molt bons i ben preparats.

El disseny interior és obra de Tarruella Trenchs Studio, amb influència de mestres de l’arquitectura dels anys 60 y 70 com Coderch, Sert i Milà, que es combina amb teles de Teixits Vicens i rajoles i ribells antics.

Visualitza el mapa complet