El cuiner de Can Simoneta va rebre, el març, el primer premi del concurs de Cuina amb Vaca Vermella Menorquina
L'Associació Varietats Locals i APAEMA han organitzat el curs Les varietats locals. Varietats en risc d'erosió genètica
Cafès Bay organitza la primera edició del Campionat Barista AraBay. La cita té com a objectiu oferir un espai als baristes de
Maria Ramos, directora de Salut Pública del Goven de les Illes Balears, ha informat que s'ha detectat un brot d'hepatitis A a
La Universitat de les Illes Balears ha posat en marxa un servei de consulta nutricional per a tots els membres de la comunitat universitària.
La multinacional nord-americana deixarà de fabricar-se a l'illa
Les Festes de Sant Sebastià tornen a tenir llonguets com a protagonistes. Bars, entitats i amics aprofiten aquests dies per reunir-se amb
Arriba a la novena edició la Mostra Gastronòmica de s'Anguila a sa Pobla, una ocasió per assaborir autèntiques delícies que tenen aquest peix tan típic
Acaba de publicar-se el llibre Alimentación prebiótica, para una microbiotica sana. Segons s'apunta a l'obra, es tracta d'una guia inèdita que proporciona les
La coneguda salsa coenta Tabasco celebra 150 anys. Es tracta d'un complement molt usat tant en el menjar com en la beguda
L'Associació Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA), en col·laboració del celler Gamés i Ribot, ha organitzat un curs bàsic de poda de
Amb l'arribada de les festes de Nadal, l’Associació Varietats Locals de les Illes Balears presenta el nou catàleg de llavors
La Societat Espanyola d'Otorrinolaringologia i Cirurgia de Cap i Coll alerta que durant les festes de Nadal és quan més engargussaments es
El periodista i gastrònom Bep Al·lès Salvà acaba de publicar un nou llibre: Les arrels de la cuina menorquina. Es tracta d'un recull
L'ecotaxa donarà suport a l'agricultura de les Illes Balears. Així ho ha anunciat la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i
L'acció del Govern balear pretén difondre aquesta iniciativa que permet comprar sense intermediaris els aliments obtinguts a la finca
L'oli novell 2017 s'ha presentat en societat en un acte al Casal Solleric de Palma. Sebastià Solivellas, president del Consell Regulador, ha explicat
Els costums gastronòmics del betlem monumental del de les Caputxines de Palma centren les passejades gastronòmiques de Nadal que ha organitzat Tres
Com ja és tradicional, el municipi de Marratxí, i més concretament el nucli del Pla de na Tesa ha organitzat la Fira