Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Anglès Americà. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Redivins coorganitza aquest acte gastronòmic que se celebrarà dia 15 de novembre, a les 19 hores

Els caves del celler Recaredo y la cuina del xef Bernabé Caravotta del restaurant Vandal es combinen a través del sopar maridatge que ha organitzat Redivins, especialistes en assessorament, formació i venda de vins. A través d’aquesta activitat podreu conèixer de primera mar tot el que necessites saber d’aquesta casa de vins escumosos d’alta qualitat.

El celler català Recaredo està format per una família de viticultors que fa cava des de l’any 1924. Està compromès amb el medi ambient, a través d’una agricultura biodinámica, que va un pas més enllà del segell ecològic. Per la seva banda, Bernabé Caravotta ofereix una cuina saborosa i sorprenent que combina i fusiona amb encert gustos i estils culinaris, amb una forta emprenta asiàtica.

La cita tendrà lloc dimecres, 15 de novembre, al restaurant Vandal (Plaça Progrés, 15 de Palma). Les places són limitades. Reserves al: 687 040 304.

El menú maridat serà el següent:

Corneto de ceviche amb escuma de coco y sal de es Trenc

Terrer Brut Nature Gran Reserva 

*************

Niguiri-Causa d’anguila amb moniato torrat 

Foie als niguls

Subtil Brut Nature Gran Reserva

*************

Tàrtar de vedella amb tòfona, creme fraiche i maonesa de Xerès 

Intens Rosat Brut Nature Gran Reserva

*************

Bacallà torrat amb miso a l’estil de Kyoto 

Brut de Brut Nature Gran Reserva 

*************

Porcella confitada en forn de carbó amb puré de porros, sàlvia i albercocs secs, mole mediterrani i sobrassada 

Reserva Particular Josep Mata Capellades 

*************

Critall Cheese Cake

El preu de tot el menú de 6 plats és de 69 euros per persona, amb maridatge inclòs. Per a més informació: 687 04 03 04.