Es farà dijous 8 de febrer amb vins de mallorquins

Pep Socias, juntament amb el cuiner Biel Escalas i el seu equip, han preparat un sopar matancer al seu restaurant de Palma per al proper dijous, 8 de febrer, a les 21 hores.

Sopar matancer estarà maridat amb vins ecològics de Can Majoral i Can Axartell i es dividirà en 4 plats salats i un de dolç. El preu, amb beguda inclosa és de 32 euros.

Amb aquest menú, Bri Restaurant acosta a la taula el temps de les matances, que va començar el mes de novembre i acaba aquest mes de febrer. Les reserves es poden fer al 971 59 59 04.

El menú és el següent:

Sopes amb banderilla poblera de fetge

Butibalausí Eco. Callet, Ull de llebre i Sirà. Can Majoral.

Coca amb ceba confitada, botifarró al forn i roïssons.

Tinto Uno 2014 Eco. Pinot Noir, Callet, Sirà i Merlot. Can Axartell

Bacallà amb sobrassada i boniato vermell.

Cap Giró Eco. Giró Ros. Can Majoral.

Frit de matances amb rellom de porc.

Tinto Tres 2014 Eco. Sirà i Merlot. Can Axartell

Ensaïmada farcida d’ametlla amb gelat d’avellana.

Rosat dolç Eco. Can Majoral.