Del 15 al 19 de novembre, amb 40 restaurants i 7 rutes

La ruta de tapes Tapalma 2017 se celebra del dimecres 15 al diumenge 19 a 40 restaurants de Palma repartits en 7 rutes. La iniciativa, organitzada per Restauración (Associació de Bars, Cafeteriess i Restaurants). l’Associació de Barmans de Balears i  l’AgenciaCom. torna a incloure la ruta de còctels, que va incorporar a l’edició anterior.

La nova edició de Tapalma arriba una mica més tard del que és habitual. La idea dels organitzadors és convertir la cita en un atractiu turístic i, alhora, contribuir a allargar la temporada. D’aquesta manera, residents i visitants poden gaudir d’una suculenta proposta de mossegades.

Pots consultar el programa oficial de Tapalma 2017 aquí: https://tapalma.es/RevistaWeb.pdf

Les rutes i restaurants participants a Tapalma 2017 són els següents:

RUTA CENTRE

 

Bodega Can Rigo

C/ Sant Feliu, 16971 41 60 07

De dilluns a divendres. 9:30 – 00:30 h // Dissabte 12:00 h – 00:00 h // Diumenge 18:00 a 00:00 h // Dimecres tancat

Mar i terra

Llesca de pa pagès base de patata, sobrassada i nou moscada, pop cuit, ceba caramelitzada amb reducció de Xerès i pinyons.

 

Vermuteria Vi.Xet

C/ Can Sanç, 7A. 638 18 41 04

10:30 – 21:00 h

Esclat de ganxet

Volovan farcit de paté d’anxova, capa de gelatina de vermuts amb brots tendres i toc d’olivada verda.

 

Restaurant Bruselas 

C/ Estanc, 4. 971 71 09 54

13:00 – 16:00 h / 20:00 – 00:00 h // Diumenge: Tancat

Lleteroles de vedella al caliu, matalàs de blat de moro i moniato, crema suau de cibulet i el seu cruixent.

 

Vermuteria Daverios

Plaça Major, 4- 659 631 974

09:00 – 00:00. Horari de cuina: 12:00 – 23:00 h

Caneló 2001

Pota de porc, confit d’ànec, foie, albercocs secs, parmesà, pasta wanton, galleta Quely i llet sencera.

 

Gastrobar Saratoga

Passeig Mallorca, 6971 72 72 40

12:00 – 23:00 h

Ravioli de metalls preciosos

Farcits de sobrassada, formatge de cabra i panses sultanes.

 

El Pilón

C/ Can Cifre, 4. 971 71 75 90

12:30-18:00 / 19:00- 23.30 h

Pulpdemont

Oli d’oliva, patata, Quely ratllada, pop, safrà, cibulet, pebre bord dolç, sal gruixuda i llorer.

 

Bocalto Bar & Restaurant

C/ de la Gerreria, 7871 90 31 72

18:00 – 01:00 h // Dimecres tancat

Torrada de pop amb patata trufada i maonesa de kalamata.

 

800 Celsius Steackhouse

C/ Blanquerna, 17. 685 88 77 95

13:00 – 16:00 h / 19:00 – 23:00 h

Mini burguer Texas

Vedella Txogitxu (carn del País Basc) feta a la graella a 800 graus celsius, servit en pa brioix amb ceba rostida i acabada amb ceba cruixent i salsa barbacoa casolana.

 

La Parada 

Plaça d’Espanya, 6.

12:30 – 16:00 / 19:30 – 23.00 h

Entrepàde brioix amb pastrami de tonyina

Entrepà de brioix amb tinta de calamar i ventresca de tonyina simulant un pastrami novaiorquès, amb salsa tàrtara per donar-li un punt d’acidesa, i ruca per donar-li frescor.

LaParada Moscow mule

Vodka, gingebre, licor umeshu choya classic i suc de yuzu, són alguns dels ingredients d’aquest còctel.

 

RUTA SANTA CATALINA

 

Mig i Mig

C/ Fàbrica, 27 A. 971 91 98 76

13:00h – 16.00 h / 19.30 – 00.00 h

Duo de ceviches: Vermell i taronja

Ceviche de tonyina vermella i salmó amb ceba verbella, magrana, taronja i gelat de figa de moro.

 

Croquelón

C/ Sant Magí, 2658 33 19 85

12:00 -15.30 h / 19:00 – 00:00 h // D. Cerrado

Alberta la rabiosa

Croqueta de porcella acompanyada de reducció de Pedro Ximénez amb toc coent.

 

Restaurant Cafè Zanzíbar

Plaça Navegació, 17971 91 89 19

12.30 – 16.00 h / 19.00 – 23:00 h // Divendres i dissabte fins a les 23:30 h

Gelatina de tomàtiga amb verat fumat i oli de cítrics. 

 

Restaurant Izakaya

Carrer Espartero, 15. 871 03 76 33

13:30 – 16:00 h / 20:00 – 23:30 h

Izakaya shiraae

Salmó, alguacat, kaqui, figa, mango, tomàtiga de cirerol, tofu, gelatina i salsa d’anguila.

 

 

RUTA MERCAT 1930

 

Av. Gabriel Roca., 33. 669 78 78 04

12:00 – 00:00 h // Divendres i dissabte: 12:00 – 00:30 h

 

Eat the Bones

Frit de caragol i pernil salat ibèric amb escuma de julivert. 

 

BDKitchen

Broqueta de pollastre a la brasa a l’estil Thai, amb compota de pickle de cogombre.

 

Eggskisitas

Truita desestructurada

Ceba caramelitzada, patates escalfades, pernil salat i ou ‘poché’.

 

Txapeldun

Filetet de vedella amb verdura i formatge de cabra

Base de carabassí i albergínia, pebre vermell, filet de vedella, formatge de cabra i patata.

 

De Cabo a Rabo

Tàrtar de llonganissa de pagès

Llonganissa de pagès, salsa Kimuchi, maonesa japonesa i guarnició (tàpera, cogombre agredolç i cibulet fresc i gingebre.

 

Take Sushi

Akemi tuna

Tonyina, alvocat, cogombre, massago, cibulet, sèsam amb salsa teriyaki,

 

Sa Trigo

Mija lluna caponata

Foccacia, caponata (pebre vermell, ceba caramelitzada, albergínies i carabassí) i  porchetta.

 

Frituras Andaluzas 1930

Calamar en safrà

Calamar arrebossat amb safrà, paté de pebres del piquillo i allioli amb tinta de calamar. 

 

Burger Doce

Hamburguesa la crack

Carn de vedella, lletuga, bacó, cheddar i ceba cruixent.

 

Ostras Daniel Sorlut

Mixto musclos

Musclos amb quatre salses diferents.

 

RUTA MARITIMO

 

Bar Marítimo

Av. Gabriel Roca, 1971 73 81 92

9:00 – 02:00 h

Mini-arancini de formatge i sobrassada.

 

Restaurant Pesquero

Passeig Marítim, Moll de la Llonja, s/n. 971 71 52 20

8:00 – 01:00 h

Doble culleradeta de sípia en salsa i ensalada russa.

 

Shamrock

Av. de Gabriel Roca, 3971 73 59 62

12.00 – 00.00h

Pícnic

Xot, pastanagó, porro, tomàtiga, alvocat, aji, sobrassada, ceba vermella, poma verda, gelatina, pa d’àngel, farina de blat de moro, colorant, oli i agar agar.

 

La Bolsa del Marítimo

Av. Gabriel Roca, 33665 61 54 44

22:00 – 03:45 h

Gominola de ginebra

Llima, maduixa, nabius i ginebra.

 

Mira Blau

Av. Gabriel Roca, 23647 66 42 46

22:00 – 03:45 h

Mimosa la nuit

Xampany amb ginebra de maduixa, suc de taronja natural, mel i canyella.

 

La Bodeguita del Medio

Av.Gabriel Roca, 27

22:00 – 03:45 h

Mojito de Gordon’s Pink

London Dry Gin en format pink, amb una aroma de maduixa.

 

Náutico 1921

Av. Gabriel Roca, 21665 61 54 44

22:00 – 04:45 h

Gintònic de maduixa

Gin Gordon’s Pink, clovella de llimona i grans de ginebró.

 

RUTA GÈNOVA

 

Restaurant Ca na Joana

Camí dels Reis s/n. 971 40 26 40

13:00-16:00 / 19:00- 00:00 h

Filet de xot a baixa temperatura sobre cremós deshimejis cuinats i esfera d’or i anet amb filigrana de patata. 

 

Mesón Can Pedro

C/ Rector Vives, 14971 70 21 62

12:30-00:30 h

Doble sensació de mar i terra

Pop gratinat amb patata, guacamole, pernil salat ibèri i un punt d’allioli. 

 

RUTA PLATJA DE PALMA

 

MG Little Italy 

Ctra. Arenal, 45 – Davant Balneari, 6. 971 26 18 24

11:00 – 23:00 h

Mini caneló de carn cuinada a baixa temperatura, crema de parmesà i pesto

Desig de tardor

Gin, angeli cherry, suc de llima, licor de magrana, blanc d’ou i suc de magrana.

 

Nova Beach Park

Ctra. Arenal, 56971 74 33 34

09:00 – 00:00 h

Crocanti de morcilla, formatge brie i tomàtiga caramelitzat al cacauet.

 

RUTA MARRATXÍ

 

Local número 2

C/Casal del Poble 3 / 1b, sa Cabaneta. 971 79 79 80

19:30 – 23:00 h // D. Cerrado

Salmó trufat

Panet trufat, brots, salsa de mostassa i mel, salmó fumat i ceba fregida.