El sorteig es farà dia 19 de desembre

La salsa de Nadal, la coca de torró i els amargos són els protagonistes del cupó que l’ONCE ha dissenyat especialment per retre un homenatge als dolços nadalencs de les Illes Balears.

Es tracta d’una iniciativa de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i l’Organització Nacional de Cecs Espanyols, una corporació sense ànim de lucre amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones cegues i amb discapacitat visual de tot l’Estat. L’objectiu és difondre els productes dolços illencs a través dels 5 milions i mig de cupons que es distribuiran fins al dia del sorteig.

Presentació i venda de cupons

Els cupons estan a la venda des del dia 5 de desembre i tenen un preu d’1,5 euros. La presentació del cupó es farà dimecres dia 13 de desembre, a les 10.30 hores, a l’IES Josep Sureda i Blanes de Palma, i estarà acompanyat d’un tast de torrons elaborats pels alumnes de l’especialitat de Forn i Pastisseria d’aquest centre educatiu.

El sorteig es farà dia 19 de desembre. El mes de novembre, l’ONCE també va crear un cupó per celebrar els 15 anys de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.