Entrepà de botifarra esparracada, ceba confitada, pebrot escalivat i formatge fos

Ingredients

  • 1 botifarra de pagès
  • Ceba confitada
  • Pebrot escalivat
  • Formatge Havarti
  • 1 xapata rústica
  • Tomàquet (Per sucar el pa)
  • Oli d’oliva verge extra

Sal
Elaboració
Suposo que sabeu bé prou que és o com es fa la botifarra esparracada, consisteix en treure-li la tripa i cuinar-la com si fos carn picada, a mida que la anem coent, es va esmiculant.

Quan la tenim mig feta, afegim a la paella el pebrot escalivat i la ceba confitada i li donem uns quants tombs fins que la tinguem cuita.

Suquem el pa amb tomàquet, l’oli i la sal (Compte amb la sal ja que les botifarres elaborades normalment ja en porten) I hi posem la farsa. Al damunt hi posem uns tallets primets de fomatge Havarti i el posem al forn o salamandra un parell de minuts fins que el formatge sigui fos.

Hem utilitzat aquest tipus de formatge, perquè a nosaltres ens agrada molt, fon ràpid, queda molt melós i no massa fort de gust, però podem posar-hi qualsevol formatge que fongui bé i ens agradi.

Si no disposem de ceba confitada, ho podem fer-ho amb ceba crua, coent-la abans de la botifarra.

Així mateix podem comprar el pebrot ja escalivat o una llauneta de pebrot de qualitat.

De totes maneres, us puc assegurar, que si feu la recepta original, és molt més bo, amb diferència. I superior a “algunes” hamburgueses.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.