La furgoneta BaixaVan hi oferirà un saborós menú
La fortalesa de la Mola, del Port de Maó, acollirà una jornada culinària amb la BaixaVan com a protagonista. Aquesta primera foodtruck auténtica a Menorca protagonitzarà la jornada de l’1 de maig, de 13 a 17 hores, amb un menú dedicat a les herbes aromàtiques i comestibles.
La cuinera Maite Vilamalla prepararà en aquesta furgoneta alemanya dels anys 70, d’un menú fast food menorquí en què hi haurà cuina en directe i explicacions sobre aquesta bella fortalesa del segle XIX, que també podeu visitar.
El menú consisteix en:
- Gaspatxo de mango i camamil·la amb oli de fonoll marí
- Cebiche nikket de verat amb gelat de fonoll marí
- Steak tartar de vaca menorquina sobre papadum amb maoneses de camamil·la i wasabi
- Mollete Bành-Mi de camot i fonoll marí envinagrat
- Gyoza de gambot amb salsa fosca de taronja i romaní
- Bao de be amb xocolati i romaní
- Prepostre de formatge de Mô de Llumena Nou amb gelat i mel de romaní
- Textures de camamil·la
El preu del menú és de 55 euros i inclou vermut, sangria, vi, cervesa, refrescos i aigua. Per als infants hi ha un menú de 15 euros que consisteix en un perrito pagès amb patates casolanes, brownie, aigua i refrescos.
Les places són limitades. Podeu apuntar-vos-hi a: https://www.cometemenorca.com/es/experiencias-gastronomicas/ver/street-food-cocina-sobre-ruedas-con-baixavan-en-la-mola/4