/

Tots els menús de la Mostra de Cuines de Calvià d’octubre 2018

Calvià tornarà a ser la capital gastronòmica de Mallorca amb la nova edició de la Mostra de Cuines de Calvià, que es farà cada divendres del mes d'octubre, a diferents restaurants del municipi. En aquesta nova cita, hi participen un total de 43 restaurants que oferiran menús complets a 12, 14 o 16 euros

Cada divendres del mes d’octubre menús especials a preus populars

Calvià tornarà a ser la capital gastronòmica de Mallorca amb la nova edició de la Mostra de Cuines de Calvià, que es farà cada divendres del mes d’octubre, a diferents restaurants del municipi. En aquesta nova cita, hi participen un total de 43 restaurants que oferiran menús complets a 12, 14 o 16 euros.

La primera zona on es podran tastar els menús comprèn els nuclis de Palmanova, Magaluf i Son Ferrer i se celebrarà el 5 d’octubre.

La segona zona, que tendrà lloc el 12 d’octubre, inclou restaurants de Santa Ponça, Costa de la Calma i de l’urbanització Galatzó.

El divendres 19 d’octubre serà el torn dels restaurants situats a el Toro, Peguera i Cala Fornells.

El darrer divendres d’octubre, el dia 26 d’octubre, serà el torn dels restaurants d’Illetes, Cas Català, Bendinat i Portals Nous.

A continuació podeu consultar els restaurants i els menús que hi oferiran.

 

 

DIVENDRES 5 de OCTUBRE  

Zona 1 Palmanova, Magaluf, Son Ferrer

 

RESTAURANTE MY THAI 

Passeig del mar, 12, LC 7 (Palmanova) Reserves: 971 680 682 

Primer: PO PEA KUNG. Rotlle de primavera fregit, farcit amb llagostí, carn de pollastre i fideus de vidre.

Segon: KAENG KIEW WANN. Curri verd de pollastre, verdures mixtes i brots de bambú amb llet de coco.

Postres: CARROT CAKE. Pastís casolà de pastanaga i nous, amb un toc de moka.

Beguda: Copa de vi, aigua o refresc.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

RESTAURANTE BRISAS 

Passeig del mar, 26 (Palmanova) Reserves: 971 683 817 

Primer: Entremesos variats amb assortiment d’ibèrics.

Segon: Tall rodó de vedella entatxonat amb salsa de taronges de Sóller.

Postres: Púding casolà al caramel amb nata muntada.

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.

Preu: 16 € Migdia i vespre

RESTAURANTE TABÚ

Passeig del mar, 28 (Palmanova) Reserves: 971 682 319 

Primero: Broqueta mixta de llagostins amb cansalada amb salsa curri.

Segon: Medallons de rellom de bou amb salsa d’anxoves del Cantàbric.

Postres: Gató mallorquí amb gelat.

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.

Preu: 16 € Migdia i vespre 

RESTAURANTE CIRO´S 

Passeig del mar, 3 (Palmanova) Reserves: 971 681 052 

Primer: Caldereta de mariscos amb cruixent d’ibèric, crocant d’ametlles i crostons.

Segon: Filet de lluç de pinxo a la mallorquina.

Postres: Crème brûlée de gerds.

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

BUFFALO TEX MEX 

Av. Cas Saboners, 2 (Palmanova) Reserves: 971 667 858 

Primer: Wraps de salmó amb alvocat, un toc suau de picant sobre matalàs de brots verds tendres.

Segon: Costelletes fornejades amb salsa barbacoa, patates mitja lluna i amanida americana.

Postres: Exquisit brownie acompanyat de gelat i nata, banyat tot amb salsa de xocolata blanca i negra.

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi negre Rioja Criança o blanc Chardonnay.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

EMBAT 

Alta, 5 (Magaluf) Reserves: 615 167 228 

Primer: Tacs de gambes amb allada, peperoncino i maionesa de chipotle.

Segon: Canelons de cua de toro amb salsa de porto i puré de moniato al carbó.

Postres: Pinya rostida amb mel i canyella sobre terra de brownie casolà i sorbet de vainilla.

Beguda: Aigua i copa de vi o canya o refresc.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

EL SALMÓN

Cala Blanca, 10 (Palmanova) Reserves: 971 680 010 

Primer: Musclos a la marinera.

Segon: Medallons de rellom de vedella amb pebre.

Postres: Medallons de rellom de vedella amb pebre.

Beguda: Una consumició per persona.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

THE BLUE BAR 

Martín Ros García 6, LC. 6 (Palmanova) Reserves: 971 683 673 

Primer: Amanida Cèsar crispy chicken.

Segon: Gall de Sant Pere Mamma Mia.

Postres: Broqueta de maduixes cobertes amb fondant de xocolata amb llet i escates de xocolata negra.

Beguda: Una copa de sangria o vi o canya o refresc.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

BONDI BEACH MAGALUF 

Passeig marítim Magaluf, 7 (Magaluf) Reserves: 637 635 310 

Primer: Carpaccio de salmó i bacallà marinat a base de cítrics i anet sobre una base de tomàquets de ramallet.

Segon: Fregit de Gall de Sant Pere acompanyat sobre un llit de rodanxes de tomàquet, làmines fines d’alvocat i tàperes, tot coronat amb ceba vermella fregida.

Postres: Mousse de xocolata belga i taronja amarga acabat amb un coulis casolà de mango.

Beguda: Copa de vi, refresc, aigua.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

RESTAURANTE LAS PALMERAS 

Av. Magaluf, 4 (Magaluf) Reserves: 971 132 024 

Primer: Amanida temperada de formatge de cabra amb panses i nous caramel·litzades.

Segon: Entrecot de vedella a la brasa amb salsa de pebre i verduretes saltades.

Postres: Coulant de xocolata calenta amb gelat de vainilla.

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.

Preu: 16 €  

UDON MAGALUF 

Av. S’Olivera, 4 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 971 690 829 

Primer: Tempura de calamars.

Segon: Corral chicken Yakisoba.

Postres: Binomi de gelats.

Beguda: Aigua, refresc, vi o cervesa.

Preu: 16 € Migdia i vespre

URBAN FOOD MALLORCA 

Av. S´Olivera, 4 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 617 989 8814

Primer: Truita de pop.

Segon: Broqueta de vedella.

Postres: Coulant de xocolata.

Beguda: Cervesa o vi.

Preu: 14 €  Migdia i vespre

VERMUTERÍA LA MALA 

Av. S’Olivera, 4, LC. 13 – CC Momentum (Magaluf) Reserves: 627 923 446

Primer: Cigrons amb llagostí.

Segon: Rellom de porc amb salsa La Mala (crema de cebollí amb formatge blau, punt de sal i nata líquida).

Postres: Pastís La Mala.

Beguda: Copa de vi, canya, refresc o aigua

Preu: 14 € Migdia i vespre

THE GOOD BURGER

Av. S’Olivera, 4, LC. 16 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 625 062 855 

Primer: Amanida a escollir entre la nostra selecció.

Segon: Hamburguesa completa amb formatge americà, enciam, tomàquet i la nostra salsa especial TGB.

Postres: Postres gelades apple pie.

Beguda: Refresc, aigua o cervesa.

Preu: 12 € Migdia i vespre

TAST 

Av. S’Olivera, 4, LC.18 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 971 590 898

Menú degustació de barquetes i tapes:

Barqueta de gules i llagostí // Barqueta de formatge de cabra amb vinagreta de mostassa i mel // Torrada de sobrassada amb brie fos // Croqueta gran de bacallà amb salsa brava // Ravioli de tomàquet, mozzarella i alfàbrega // Entrepà de calamars // Petita broqueta de peix, amb mantega, espàrrecs i cirerols // Mini hamburguesa.

Postres: Vaset de mousse de xocolata. Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

RTE.POLIDEPORTIVO DE MAGALUF 

Miño s/n (Magaluf) Reserves: 971 130 753 

Primer: Cassola de marisc.

Segon: Rellom de bou a la mostassa en gra amb patata gratinada.

Postres: Pastís de poma casolà amb gelat de vainilla.

Beguda: Aigua i vi de la casa.

Preu: 16 € Migdia i vespre

MESÓN SON FERRER 

Mussol, 4 (Son Ferrer) Reserves: 971 230 978 

Primer: Pebres del piquillo farcits amb gambes a la crema d’espinacs.

Segon: Espatlla de xai a la caçadora, rostida al forn de llenya segovià.

Postres: Sorbet d’ametlla al trifàsic de Baileys.

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de Rioja.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

 

 

DIVENDRES 12 de OCTUBRE  

Zona 2 Santa Ponça, Costa de la Calma i Urbanització Galatzó

 

MESÓN DEL REY 

Puig del Teix, 7 (Santa Ponça) Reserves: 971 690 815 

Primer: Amanida de gambes.

Segon: Gall de Sant Pere fregit amb ceba.

Postres: Profiteroles amb xocolata calenta.

Beguda: Aigua, vi, gasosa.

Preu: 16 € Migdia i vespre

MALGRATS 

Av. Rei Jaime I, 82 (Santa Ponça) Reserves: 651 033 304 

MENÚ DEGUSTACIÓ:

Primer: Pa amb oli de sípia amb pebrot vermell rostit i croquetes de botifarró.

Segon: Secret amb sobrassada i mel i tumbet amb ou de guatlla.

Postres: Iogurt gelat amb tàrtar de fruites i Nutella (elaborat per Gelateria Jogurtti).

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi.

Preu: 16 € Migdia i vespre

EBISU MALLORCA SUSHI LOUNGE 

Av. Rei Jaume I, 101 (Santa Ponça) Reserves: 971 577 477 

Primer: Wakame i salsa sèsam.

Segon: 8 Maki sushi variats.

Postres: Tiramisú gurmet. Beguda: Vi.

Preu: 16 €   Migdia i vespre

7FUEGOS

Via de la Creu s/n Club Náutico Santa Ponça (Santa Ponça) Reserves: 685 473 469 

Primer: Calamar temperat amb espàrrecs verds i fons de ceba.

Segon: Cuixa de xai a baixa temperatura amb cremós de patata.

Postres: Gató d’ametlles amb te macha i gelat de mandarina.

Beguda: Aigua, refresc o copa de vi.

Preu: 16 € Migdia i vespre

PIZZERÍA ES CASTELLOT 

Huguet des far, 2, LC 5 (Costa de la Calma) Reserves: 722 354 684 

Primer: Arròs brut, l’autèntic mallorquí.

Segon: Rostit de xai, garrí i pollastre a la mallorquina (xai opcional) amb salsa menta.

Postres: Pastís gelat Comtessa.

Beguda: Cervesa, copa de vi Rioja o refrescos.

Preu: 14 € Migdia i vespre

BISTRO STEAKHOUSE 800 GRADOS CELSIUS 

C/ Santa Ponça, 15 (Costa de la Calma) Reserves: 632 076 067 

Primer: Carpaccio de mandonguilles de pa amb vinagreta de llavors de raïm.

Segon: Entrecot de vedella amb patates fregides i amanida mixta.

Postres: Gelat casolà de flor de saüc amb menta.

Beguda: Copa de vi negre.

Preu: 16 €  Vespre

LA PORTEÑA PARRILLA ARGENTINA 

C/ Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma) Reserves: 609 839 040 

Primer: Empanada criolla de carn, botifarró o xoriço.

Segon: Brinça de vedella a la graella amb salsa chimichurri.

Postres: Gelat d’almívar de llet amb cobertura de xocolata.

Beguda: Copa de vi o copa de cervesa o aigua o refresc.

Preu: 16 €  Vespre

TONI´S PIZZA 

Ramon de Montcada, 31 (Santa Ponça) Reserves: 639 545 685 – 971 692 562

Primer: Lasanya bolonyesa.

Segon: Cordon bleu de pollastre amb fussilli a la crema.

Postres: Tiramisú.

Beguda: Copa de vi, cervesa o similar.

Preu: 14 €  Migdia i vespre

TOMAHAWK STEAKHOUSE & GRILL 

Ramon de Montcada, 27 (Santa Ponça) Reserves: 683 597 395 

Primer: Nachos Tomahawk a la brasa.

Segon: Txuleta Iruki de 600 g feta al Josper i acabada a la pedra.

Postres: Pinya a la brasa amb bola de gelat de coco.

Beguda: Refresc, aigua o copa de vi.

Preu: 16 €  Vespre

BAR JOSELILLO 

Av. Son Pillo, 11. Urb. Galatzó (Santa Ponça) Reserves: 669 079 945 

Primer: Formatge camembert amb melmelada de nabius.

Segon: Strogonoff de rellom de porc amb arròs i patates fregides.

Postres: Brownie amb gelat de vainilla.

Beguda: Aigua o canya o copa de vi Rioja.

Preu: 16 €   Migdia i vespre

 

 

DIVENDRES 19 de OCTUBRE  

Zona 3  El Toro, Peguera i Cala Fornells

 

RESTAURANTE RANCHO LA ROMANA 

Ctra. Palma-Andratx, sortida 20 (Peguera) Reserves: 971 687 751 

Primer: Remenat d’alls tendres, gambes i espàrrecs, sobre torrada.

Segon: Vedella rostida amb el seu suc i salsa de xampinyons.

Postres: Púding de cafè amb galeta.

Beguda: Aigua, canya o copa de vi.

Preu: 16 €   Migdia i vespre

RESTAURANTE CUPIDOR 

Ctra. Capdellà, 4 (Peguera) Reserves: 971 686 227 

Primer: Crema de pèsols amb escuma de parmesà.

Segon: Costella de porc ibèric amb chutney de sobrassada.

Postres: Pannacotta de coco amb salsa de gerd.

Beguda: Vi.

Preu: 16 €    Migdia i vespre

RESTAURANTE DIAMANTE 

Palmira, 4 (Peguera) Reserves: 971 686 629 

Primer: Wok de sípia amb sobrassada i mel.

Segon: Tortelloni de moniato vermell amb salsa americana.

Postres: Pannacotta i gelé de fruita de la passió.

Beguda: Aigua o copa de vi.

Preu: 16 €   Vespre

NEPTUNO 

Bulevar de Peguera, 21 (Peguera) Reserves: 971 685 711 

Primer: Ravioli de bolets amb porto.

Segon: Pollastre camperol amb salsa de poma i prunes.

Postres: Banofee.

Beguda: Copa de vi o refresc o cervesa

Preu: 16 €   Migdia i vespre

LA GRITTA 

L’Espiga 9 (Cala Fornells) Reserves: 971 686 166 

Primer: Canelons d’ànec amb salsa de taronja.

Segon: Saltimbocca de vedella a la romana.

Postres: Carro de postres. Beguda: Copa de vi o aigua o refresc.

Preu: 16 € Migdia i vespre

LA TERRAZA DE PORT ADRIANO 

Port Adriano s/n (el Toro) Reserves: 971 232 728 

Primer: Trio de barquetes (botifarró amb pebrots, mini hamburguesa de calamars i croqueta gran de galtera amb foie).

Segon: Rap sobre parmentier de patates i salsa de gambes.

Postres: Terrina cheesecake amb maduixa, mango i cookies de xocolata.

Beguda: Copa de vi o cervesa.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

MARISQUERÍA EL FARO DEL TORO 

Port Adriano, mòdul 4, LC. 3 (el Toro) Reserves: 971 232 676 

Primer: Fregitel·la mixta El Faro: calamars a l’andalusa, seitons fregits, pebrots de Padrón.

Segon: Filets de gall fregits amb ceba, verdures i patata bullida.

Postres: Pastís casolà de pastanagues.

Beguda: Copa de vi o cervesa o aigua o refresc.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

VINO DEL MAR 

Port Adriano, 3C (el Toro) Reserves: 971 237 360 

Primero: Còctel d’alvocat amb llagostins.

Segon: Hamburguesa d’Angus americana amb formatge de Maó i xampinyons amb pa artesà.

Postres: Cheesecake de xocolata.

Beguda: Canya, copa de vi o refresc.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

 

 

DIVENDRES 26 de OCTUBRE  

Zona 4 Illetes, Cas Català, Bendinat, Portals Nous, Son Caliu

 

LOS PLATOS DE SOTO 

C/ Calvià, 3 (Cas Català) Reserves: 971 681 026 

Primer: Croqueta de botifarró de Burgos sobre formatge de cabra en rotlle i ceba caramel·litzada.

Segon: Garró rostit amb patata i puré de poma.

Postres: Cheesecake de xocolata blanca i fruites vermelles.

Beguda: Aigua, canya, copa de vi.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

LUIS RESTAURANTE 

Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català) Reserves: 971 703 013 

Primer: Amanida de llagostins i rap amb salsa de coco i citronella.

Segon: El nostre carro de rostits amb vedella entatxonada, salsa de prunes i puré de patata i moniato.

Postres: Pera amb vi blanc i natilles.

Beguda: Copa de vi i aigua.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

EAGLE RESTAURANT 

Campoamor, 1 (Golf de Bendinat) (Bendinat) Reserves: 971 703 323 

Primer: Calamars a la mallorquina.

Segon: Galtera ibèrica amb porto.

Postre: Llet fregida de xocolata.

Beguda: Aigua, canya, copa de vi.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

BALNEARIO ILLETAS 

Passeig Illetes 52-A (Illetes) Reserves: 971 401 031 

Primer: Tempura de carxofes amb salsa de soja.

Segon: Risotto de bolets amb aroma d’oli de tòfona negra.

Postres: Mouse de 2 xocolates amb salsa de gerd.

Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi.

Preu: 16 €  Vespre

OD PORT PORTALS 

Av. Tomàs Blanes Tolosa, 4 (Portals Nous) Reserves: 971 675 956

Primer: Carpaccio de verdures confitades amb maionesa de romesco, allioli de llimona dolça i germinats.

Segon: Lasanya de galtera de vedella amb escuma de patata trufada.

Postres: Crème brûlée de coco amb pinya rostida.

Beguda: Una copa de vi o cervesa, aigua i cafè.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

ONA PORTALS

Benito Feijoo, 10 LC 2-3 (Portals Nous) Reserves: 971 677 000

Primer: Crema de llamàntol flamejat al brandi.

Segon: Llom de bacallà sobre llit de patata fornera amb salsa a la biscaïna.

Postres: Carpaccio de pinya regat amb Cointreau i gelat de vainilla.

Beguda: Copa de vi, aigua o refresc.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

 

BEACH CLUB SON CALIU 

Av. Son Caliu, 10 (Son Caliu) Reserves: 971 863 652 

Primer: Timbal de tàrtar de salmó i tonyina sobre llit de guacamole.

Segon: Hamburguesa mexicana amb chutney de mango.

Postres: Chupa-Chups de gelat en tempura amb terra de xocolata.

Beguda: Copa de vi, cervesa, aigua o refresc.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

MESÓN SON CALIU

Av. Son Caliu,1 (Son Caliu) Reserves: 971 680 086 

Primer: Arròs marinera cec.

Segon: Xai mallorquí rostit al forn de llenya.

Postres: Gató amb gelat.

Beguda: Copa de vi o canya de cervesa.

Preu: 16 €  Migdia i vespre

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat