Cada divendres del mes d’octubre menús especials a preus populars
Calvià tornarà a ser la capital gastronòmica de Mallorca amb la nova edició de la Mostra de Cuines de Calvià, que es farà cada divendres del mes d’octubre, a diferents restaurants del municipi. En aquesta nova cita, hi participen un total de 43 restaurants que oferiran menús complets a 12, 14 o 16 euros.
El divendres 19 d’octubre serà el torn dels restaurants situats a el Toro, Peguera i Cala Fornells.
A continuació podeu consultar els restaurants i els menús que hi oferiran.
DIVENDRES 5 de OCTUBRE
Zona 1 Palmanova, Magaluf, Son Ferrer
RESTAURANTE MY THAI
Passeig del mar, 12, LC 7 (Palmanova) Reserves: 971 680 682
Primer: PO PEA KUNG. Rotlle de primavera fregit, farcit amb llagostí, carn de pollastre i fideus de vidre.
Segon: KAENG KIEW WANN. Curri verd de pollastre, verdures mixtes i brots de bambú amb llet de coco.
Postres: CARROT CAKE. Pastís casolà de pastanaga i nous, amb un toc de moka.
Beguda: Copa de vi, aigua o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
RESTAURANTE BRISAS
Passeig del mar, 26 (Palmanova) Reserves: 971 683 817
Primer: Entremesos variats amb assortiment d’ibèrics.
Segon: Tall rodó de vedella entatxonat amb salsa de taronges de Sóller.
Postres: Púding casolà al caramel amb nata muntada.
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.
Preu: 16 € Migdia i vespre
RESTAURANTE TABÚ
Passeig del mar, 28 (Palmanova) Reserves: 971 682 319
Primero: Broqueta mixta de llagostins amb cansalada amb salsa curri.
Segon: Medallons de rellom de bou amb salsa d’anxoves del Cantàbric.
Postres: Gató mallorquí amb gelat.
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.
Preu: 16 € Migdia i vespre
RESTAURANTE CIRO´S
Passeig del mar, 3 (Palmanova) Reserves: 971 681 052
Primer: Caldereta de mariscos amb cruixent d’ibèric, crocant d’ametlles i crostons.
Segon: Filet de lluç de pinxo a la mallorquina.
Postres: Crème brûlée de gerds.
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.
Preu: 16 € Migdia i vespre
BUFFALO TEX MEX
Av. Cas Saboners, 2 (Palmanova) Reserves: 971 667 858
Primer: Wraps de salmó amb alvocat, un toc suau de picant sobre matalàs de brots verds tendres.
Segon: Costelletes fornejades amb salsa barbacoa, patates mitja lluna i amanida americana.
Postres: Exquisit brownie acompanyat de gelat i nata, banyat tot amb salsa de xocolata blanca i negra.
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi negre Rioja Criança o blanc Chardonnay.
Preu: 16 € Migdia i vespre
EMBAT
Alta, 5 (Magaluf) Reserves: 615 167 228
Primer: Tacs de gambes amb allada, peperoncino i maionesa de chipotle.
Segon: Canelons de cua de toro amb salsa de porto i puré de moniato al carbó.
Postres: Pinya rostida amb mel i canyella sobre terra de brownie casolà i sorbet de vainilla.
Beguda: Aigua i copa de vi o canya o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
EL SALMÓN
Cala Blanca, 10 (Palmanova) Reserves: 971 680 010
Primer: Musclos a la marinera.
Segon: Medallons de rellom de vedella amb pebre.
Postres: Medallons de rellom de vedella amb pebre.
Beguda: Una consumició per persona.
Preu: 16 € Migdia i vespre
THE BLUE BAR
Martín Ros García 6, LC. 6 (Palmanova) Reserves: 971 683 673
Primer: Amanida Cèsar crispy chicken.
Segon: Gall de Sant Pere Mamma Mia.
Postres: Broqueta de maduixes cobertes amb fondant de xocolata amb llet i escates de xocolata negra.
Beguda: Una copa de sangria o vi o canya o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
BONDI BEACH MAGALUF
Passeig marítim Magaluf, 7 (Magaluf) Reserves: 637 635 310
Primer: Carpaccio de salmó i bacallà marinat a base de cítrics i anet sobre una base de tomàquets de ramallet.
Segon: Fregit de Gall de Sant Pere acompanyat sobre un llit de rodanxes de tomàquet, làmines fines d’alvocat i tàperes, tot coronat amb ceba vermella fregida.
Postres: Mousse de xocolata belga i taronja amarga acabat amb un coulis casolà de mango.
Beguda: Copa de vi, refresc, aigua.
Preu: 16 € Migdia i vespre
RESTAURANTE LAS PALMERAS
Av. Magaluf, 4 (Magaluf) Reserves: 971 132 024
Primer: Amanida temperada de formatge de cabra amb panses i nous caramel·litzades.
Segon: Entrecot de vedella a la brasa amb salsa de pebre i verduretes saltades.
Postres: Coulant de xocolata calenta amb gelat de vainilla.
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi Rioja.
Preu: 16 €
UDON MAGALUF
Av. S’Olivera, 4 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 971 690 829
Primer: Tempura de calamars.
Segon: Corral chicken Yakisoba.
Postres: Binomi de gelats.
Beguda: Aigua, refresc, vi o cervesa.
Preu: 16 € Migdia i vespre
URBAN FOOD MALLORCA
Av. S´Olivera, 4 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 617 989 8814
Primer: Truita de pop.
Segon: Broqueta de vedella.
Postres: Coulant de xocolata.
Beguda: Cervesa o vi.
Preu: 14 € Migdia i vespre
VERMUTERÍA LA MALA
Av. S’Olivera, 4, LC. 13 – CC Momentum (Magaluf) Reserves: 627 923 446
Primer: Cigrons amb llagostí.
Segon: Rellom de porc amb salsa La Mala (crema de cebollí amb formatge blau, punt de sal i nata líquida).
Postres: Pastís La Mala.
Beguda: Copa de vi, canya, refresc o aigua
Preu: 14 € Migdia i vespre
THE GOOD BURGER
Av. S’Olivera, 4, LC. 16 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 625 062 855
Primer: Amanida a escollir entre la nostra selecció.
Segon: Hamburguesa completa amb formatge americà, enciam, tomàquet i la nostra salsa especial TGB.
Postres: Postres gelades apple pie.
Beguda: Refresc, aigua o cervesa.
Preu: 12 € Migdia i vespre
TAST
Av. S’Olivera, 4, LC.18 – CC Momentum Plaza (Magaluf) Reserves: 971 590 898
Menú degustació de barquetes i tapes:
Barqueta de gules i llagostí // Barqueta de formatge de cabra amb vinagreta de mostassa i mel // Torrada de sobrassada amb brie fos // Croqueta gran de bacallà amb salsa brava // Ravioli de tomàquet, mozzarella i alfàbrega // Entrepà de calamars // Petita broqueta de peix, amb mantega, espàrrecs i cirerols // Mini hamburguesa.
Postres: Vaset de mousse de xocolata. Beguda: Aigua o refresc o canya o copa de vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
RTE.POLIDEPORTIVO DE MAGALUF
Miño s/n (Magaluf) Reserves: 971 130 753
Primer: Cassola de marisc.
Segon: Rellom de bou a la mostassa en gra amb patata gratinada.
Postres: Pastís de poma casolà amb gelat de vainilla.
Beguda: Aigua i vi de la casa.
Preu: 16 € Migdia i vespre
MESÓN SON FERRER
Mussol, 4 (Son Ferrer) Reserves: 971 230 978
Primer: Pebres del piquillo farcits amb gambes a la crema d’espinacs.
Segon: Espatlla de xai a la caçadora, rostida al forn de llenya segovià.
Postres: Sorbet d’ametlla al trifàsic de Baileys.
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de Rioja.
Preu: 16 € Migdia i vespre
DIVENDRES 12 de OCTUBRE
Zona 2 Santa Ponça, Costa de la Calma i Urbanització Galatzó
MESÓN DEL REY
Puig del Teix, 7 (Santa Ponça) Reserves: 971 690 815
Primer: Amanida de gambes.
Segon: Gall de Sant Pere fregit amb ceba.
Postres: Profiteroles amb xocolata calenta.
Beguda: Aigua, vi, gasosa.
Preu: 16 € Migdia i vespre
MALGRATS
Av. Rei Jaime I, 82 (Santa Ponça) Reserves: 651 033 304
MENÚ DEGUSTACIÓ:
Primer: Pa amb oli de sípia amb pebrot vermell rostit i croquetes de botifarró.
Segon: Secret amb sobrassada i mel i tumbet amb ou de guatlla.
Postres: Iogurt gelat amb tàrtar de fruites i Nutella (elaborat per Gelateria Jogurtti).
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
EBISU MALLORCA SUSHI LOUNGE
Av. Rei Jaume I, 101 (Santa Ponça) Reserves: 971 577 477
Primer: Wakame i salsa sèsam.
Segon: 8 Maki sushi variats.
Postres: Tiramisú gurmet. Beguda: Vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
7FUEGOS
Via de la Creu s/n Club Náutico Santa Ponça (Santa Ponça) Reserves: 685 473 469
Primer: Calamar temperat amb espàrrecs verds i fons de ceba.
Segon: Cuixa de xai a baixa temperatura amb cremós de patata.
Postres: Gató d’ametlles amb te macha i gelat de mandarina.
Beguda: Aigua, refresc o copa de vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
PIZZERÍA ES CASTELLOT
Huguet des far, 2, LC 5 (Costa de la Calma) Reserves: 722 354 684
Primer: Arròs brut, l’autèntic mallorquí.
Segon: Rostit de xai, garrí i pollastre a la mallorquina (xai opcional) amb salsa menta.
Postres: Pastís gelat Comtessa.
Beguda: Cervesa, copa de vi Rioja o refrescos.
Preu: 14 € Migdia i vespre
BISTRO STEAKHOUSE 800 GRADOS CELSIUS
C/ Santa Ponça, 15 (Costa de la Calma) Reserves: 632 076 067
Primer: Carpaccio de mandonguilles de pa amb vinagreta de llavors de raïm.
Segon: Entrecot de vedella amb patates fregides i amanida mixta.
Postres: Gelat casolà de flor de saüc amb menta.
Beguda: Copa de vi negre.
Preu: 16 € Vespre
LA PORTEÑA PARRILLA ARGENTINA
C/ Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma) Reserves: 609 839 040
Primer: Empanada criolla de carn, botifarró o xoriço.
Segon: Brinça de vedella a la graella amb salsa chimichurri.
Postres: Gelat d’almívar de llet amb cobertura de xocolata.
Beguda: Copa de vi o copa de cervesa o aigua o refresc.
Preu: 16 € Vespre
TONI´S PIZZA
Ramon de Montcada, 31 (Santa Ponça) Reserves: 639 545 685 – 971 692 562
Primer: Lasanya bolonyesa.
Segon: Cordon bleu de pollastre amb fussilli a la crema.
Postres: Tiramisú.
Beguda: Copa de vi, cervesa o similar.
Preu: 14 € Migdia i vespre
TOMAHAWK STEAKHOUSE & GRILL
Ramon de Montcada, 27 (Santa Ponça) Reserves: 683 597 395
Primer: Nachos Tomahawk a la brasa.
Segon: Txuleta Iruki de 600 g feta al Josper i acabada a la pedra.
Postres: Pinya a la brasa amb bola de gelat de coco.
Beguda: Refresc, aigua o copa de vi.
Preu: 16 € Vespre
BAR JOSELILLO
Av. Son Pillo, 11. Urb. Galatzó (Santa Ponça) Reserves: 669 079 945
Primer: Formatge camembert amb melmelada de nabius.
Segon: Strogonoff de rellom de porc amb arròs i patates fregides.
Postres: Brownie amb gelat de vainilla.
Beguda: Aigua o canya o copa de vi Rioja.
Preu: 16 € Migdia i vespre
DIVENDRES 19 de OCTUBRE
Zona 3 El Toro, Peguera i Cala Fornells
RESTAURANTE RANCHO LA ROMANA
Ctra. Palma-Andratx, sortida 20 (Peguera) Reserves: 971 687 751
Primer: Remenat d’alls tendres, gambes i espàrrecs, sobre torrada.
Segon: Vedella rostida amb el seu suc i salsa de xampinyons.
Postres: Púding de cafè amb galeta.
Beguda: Aigua, canya o copa de vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
RESTAURANTE CUPIDOR
Ctra. Capdellà, 4 (Peguera) Reserves: 971 686 227
Primer: Crema de pèsols amb escuma de parmesà.
Segon: Costella de porc ibèric amb chutney de sobrassada.
Postres: Pannacotta de coco amb salsa de gerd.
Beguda: Vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
RESTAURANTE DIAMANTE
Palmira, 4 (Peguera) Reserves: 971 686 629
Primer: Wok de sípia amb sobrassada i mel.
Segon: Tortelloni de moniato vermell amb salsa americana.
Postres: Pannacotta i gelé de fruita de la passió.
Beguda: Aigua o copa de vi.
Preu: 16 € Vespre
NEPTUNO
Bulevar de Peguera, 21 (Peguera) Reserves: 971 685 711
Primer: Ravioli de bolets amb porto.
Segon: Pollastre camperol amb salsa de poma i prunes.
Postres: Banofee.
Beguda: Copa de vi o refresc o cervesa
Preu: 16 € Migdia i vespre
LA GRITTA
L’Espiga 9 (Cala Fornells) Reserves: 971 686 166
Primer: Canelons d’ànec amb salsa de taronja.
Segon: Saltimbocca de vedella a la romana.
Postres: Carro de postres. Beguda: Copa de vi o aigua o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
LA TERRAZA DE PORT ADRIANO
Port Adriano s/n (el Toro) Reserves: 971 232 728
Primer: Trio de barquetes (botifarró amb pebrots, mini hamburguesa de calamars i croqueta gran de galtera amb foie).
Segon: Rap sobre parmentier de patates i salsa de gambes.
Postres: Terrina cheesecake amb maduixa, mango i cookies de xocolata.
Beguda: Copa de vi o cervesa.
Preu: 16 € Migdia i vespre
MARISQUERÍA EL FARO DEL TORO
Port Adriano, mòdul 4, LC. 3 (el Toro) Reserves: 971 232 676
Primer: Fregitel·la mixta El Faro: calamars a l’andalusa, seitons fregits, pebrots de Padrón.
Segon: Filets de gall fregits amb ceba, verdures i patata bullida.
Postres: Pastís casolà de pastanagues.
Beguda: Copa de vi o cervesa o aigua o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
VINO DEL MAR
Port Adriano, 3C (el Toro) Reserves: 971 237 360
Primero: Còctel d’alvocat amb llagostins.
Segon: Hamburguesa d’Angus americana amb formatge de Maó i xampinyons amb pa artesà.
Postres: Cheesecake de xocolata.
Beguda: Canya, copa de vi o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
DIVENDRES 26 de OCTUBRE
Zona 4 Illetes, Cas Català, Bendinat, Portals Nous, Son Caliu
LOS PLATOS DE SOTO
C/ Calvià, 3 (Cas Català) Reserves: 971 681 026
Primer: Croqueta de botifarró de Burgos sobre formatge de cabra en rotlle i ceba caramel·litzada.
Segon: Garró rostit amb patata i puré de poma.
Postres: Cheesecake de xocolata blanca i fruites vermelles.
Beguda: Aigua, canya, copa de vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
LUIS RESTAURANTE
Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català) Reserves: 971 703 013
Primer: Amanida de llagostins i rap amb salsa de coco i citronella.
Segon: El nostre carro de rostits amb vedella entatxonada, salsa de prunes i puré de patata i moniato.
Postres: Pera amb vi blanc i natilles.
Beguda: Copa de vi i aigua.
Preu: 16 € Migdia i vespre
EAGLE RESTAURANT
Campoamor, 1 (Golf de Bendinat) (Bendinat) Reserves: 971 703 323
Primer: Calamars a la mallorquina.
Segon: Galtera ibèrica amb porto.
Postre: Llet fregida de xocolata.
Beguda: Aigua, canya, copa de vi.
Preu: 16 € Migdia i vespre
BALNEARIO ILLETAS
Passeig Illetes 52-A (Illetes) Reserves: 971 401 031
Primer: Tempura de carxofes amb salsa de soja.
Segon: Risotto de bolets amb aroma d’oli de tòfona negra.
Postres: Mouse de 2 xocolates amb salsa de gerd.
Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi.
Preu: 16 € Vespre
OD PORT PORTALS
Av. Tomàs Blanes Tolosa, 4 (Portals Nous) Reserves: 971 675 956
Primer: Carpaccio de verdures confitades amb maionesa de romesco, allioli de llimona dolça i germinats.
Segon: Lasanya de galtera de vedella amb escuma de patata trufada.
Postres: Crème brûlée de coco amb pinya rostida.
Beguda: Una copa de vi o cervesa, aigua i cafè.
Preu: 16 € Migdia i vespre
ONA PORTALS
Benito Feijoo, 10 LC 2-3 (Portals Nous) Reserves: 971 677 000
Primer: Crema de llamàntol flamejat al brandi.
Segon: Llom de bacallà sobre llit de patata fornera amb salsa a la biscaïna.
Postres: Carpaccio de pinya regat amb Cointreau i gelat de vainilla.
Beguda: Copa de vi, aigua o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
Av. Son Caliu, 10 (Son Caliu) Reserves: 971 863 652
Primer: Timbal de tàrtar de salmó i tonyina sobre llit de guacamole.
Segon: Hamburguesa mexicana amb chutney de mango.
Postres: Chupa-Chups de gelat en tempura amb terra de xocolata.
Beguda: Copa de vi, cervesa, aigua o refresc.
Preu: 16 € Migdia i vespre
MESÓN SON CALIU
Av. Son Caliu,1 (Son Caliu) Reserves: 971 680 086
Primer: Arròs marinera cec.
Segon: Xai mallorquí rostit al forn de llenya.
Postres: Gató amb gelat.
Beguda: Copa de vi o canya de cervesa.
Preu: 16 € Migdia i vespre